Cum a fost la ChampDu Golf Sports & Leisure
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

ChampDu Golf Sports & Leisure & Party aș adăuga la descriere pentru că am avut parte de toate acum exact o săptămână. Am început cu o încălzire pe simulator după care am intrat în forță la o rundă de golf cu Mircea Stoica ( PGA Pro Romania ) – Ozdal Aydın ( PRO Regnum Carya ) – Adrian Sasu ( ChampDu Golf ).

Să joc alături de cei doi PRO a fost o experiență minunată și unică din care am avut foarte multe de învățat. Totuși nu m-am lăsat mai prejos, vezi în videoclipul alăturat cine pune mingea pe fairway :).

Mircea Stoica ( PGA Pro Romania ) – Ozdal ( PRO Regnum ) – Calin Pacurar ( @golf in romania ) – Adrian Sasu Champ du Golf

Publicată de Golf în România pe Vineri, 18 ianuarie 2019

 

Jocul de golf dar mai ales distracția a continuat până noaptea târziu sau mai bine spus până dimineața, pentru că Adrian a fost nevoit să închidă clubul sâmbătă pe la ora 03:00. Și da se confirmă, cele mai bune petreceri sunt cele care nu sunt programate, exact cum a fost seara de vineri.

Facilități ChampDu Golf – Sports & Leisure

  • un total de peste 2000 mp
    ChampDu Golf - TrackMan

    ChampDu Golf – TrackMan

  • tehnologie TrackMan™
  • 3 simulatoare ( 3 culuare de joc – antrenament )
  • 86 terenuri de golf
  • driving range
  • școală de golf
  • zonă de chip & putt
  • putting green de 180m² cu 8 găuri de antrenament
  • green fee 18 găuri 200 lei
  • vestiar, PRO shop, coffee,  whiskey & gin bar
  • golf membership  aici

Noutăți ChampDu Golf

Abonați

Am rămas plăcut impresionat dar și mirat în același timp de faptul că tot weekendul era rezervat iar din discuțiile avute cu Adrian, așa este mereu în weekend. Nici nu mă mir, pentru că ChampDu Golf este în acest moment clubul care are cei mai mulți abonați în România, peste 110 la număr – WOW.

Investiții

În următoarea perioadă alte două simulatoare TrackMan vor ajunge la ChampDu Golf. Concret acestea vor fi instalate în zona actuală de putting green iar putting gree-nul urmează să fie amplasat la parter.  Investiții majore care vor aduce clubului indoor, ChampDu Golf, un total de cinci culuare de antrenament. Totul spre binele jucătorilor abonați dar și a celor care merg ocazional pentru un antrenament.

Lecții cu singurul PGA Pro din România

Mircea Stoica – PGA PRO România

De ceva vreme, Mircea Stoica singurul PGA Pro din România, se deplasează la ChampDu Golf din două în două weekenduri pentru a ajuta jucătorii să-și îmbunătățească jocul de golf dar și pentru a iniția pasionații în acest sport.

Poți rezerva o lecție cu Mircea contactând clubul AICI  sau pe pagina de facebook GolfLab Academy.

Concluzie 

Dacă sunteți din vestul țării ( Cluj, Bihor, Timișoara, etc )  luați zborul Tarom  ( bag-ul este considerat bagaj de cală dacă are până în 20 kg ) sau autoturismul personal și încercați acest tip de joc sau antrenament.

În final aș vrea să mulțumesc frumos celor de la ChampDu Golf Sports & Leisure pentru oportunitate și amabilitate dar mai ales pentru petrecerea memorabilă de vineri seara.

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Mă puteți urmări accesând linkurile de mai jos

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial