IZVOR DE GOLF
IZVOR DE GOLF
Izvor de Golf
DESPRE

IZVOR DE GOLF – un rebranding reușit din fostul Selas Golf & Polo Club. Un management nou cu idei frumoase și care sunt puși pe fapte mari.

Se spune că jocul de golf este un microcosmos al vieții în sine. Sportul, mai mult decât oricare altul, reflectă cu adevărat publicul binecunoscut: “Nu este vorba dacă câștigi sau pierzi, este despre cum joci jocul ” 

Situat în imediata vecinătate a capitalei României, “Izvor De Golf” oferă golf de calitate, facilități club-house, teren de tenis, piscină și o primire călduroasă atât membrilor, cît și oaspeților.

Clubul găzduiește un teren de golf recent construit, cu 9 găuri, un personal profesionist calificat iar facilitățile avansate îmbunătățesc experiența jocului de golf.

Club-house-ul confortabil și bine echipat oferă o casă departe de casă oaspeților și pune la dispoziție un loc uimitor pentru evenimente corporative, recepții sau doar o cină plăcută printre prieteni. Află mai multe despre terenul de golf AICI

Terenul de Golf

Noul teren cu 9 găuri măsoară 2010 de metri, se joacă ca un par-64 ce include cu un traseu PAR 5, trei trasee PAR 4 și cinci trasee PAR 3. Toate găurile sunt în mod semnificativ diferite și oferă propria lor provocare unică.  Trasee lungi și provocatoare, care îi permite jucătorului mai bun să-și arate capacitatea de a lucra cu mingea, pericole cu apă dar și buncăre amplasate strategic.

Concursuri de golf

Clubul Izvor de Golf organizează  periodic concursuri de golf, printre cele mai renumite care se desfășoară aici ar fi:  HR Direct Interim Golf Cup, IQOS on the Green, Bridges to Golf, 102 The Adress Goulf Tournament precum și multe altele.

golfinromania.com – recomandă acest teren de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact Izvor de Golf

Str. Petre Negulescu nr. 4, Ploiești, Jud. Prahova., tel: 0748888875, mail: contact@izvordegolf.ro, web: www.izvordegolf.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf:

proshop-online.golfinromania.com

Izvor de Golf, Sat Potigrafu – (+4) 0748 888 875, contact@izvordegolf.ro

www.izvordegolf.ro

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial