Impresii despre Golf Studio România
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

În iarna anului trecut când am fost la București pentru a testa simulatoarele indoor nu am apucat să joc la Golf Studio România dar le-am trecut pragul săptămăna trecută. Auzisem de ei de mai multă vreme și trebuie să recunosc că am fost puțin mirat de faptul că un al treilea simulator s-a deschis în capitală.

Laurentiu și Mihai au creat din pasiunea lor pentru acest sport, Golf Studio România – ” primul showroom polivalent de golf din România ” cum îl numesc ei. Încă de la primul pas înăuntru am rămas impresionat de atmosfera foarte caldă oferită de locația în care își desfășoară activitatea.

Tehnologia folosită la Golf Studio România este SkyTrak Launch Monitor cu trei aplicații Tru Golf, Creativ Golf 3D și tehnologia nativă SkyTrak. SkyTrak măsoară viteza mingii, unghiul de atac dar și alte aspecte ale swingului ( mișcarea jucătorului de golf ). Bineînțeles că sistemul include atât terenuri de golf  cât și partea de antrenament – Driving Range.

Facilități Golf Studio România

  • închiriere spațiu pentru petreceri private ( zile de naștere sau evenimente corporate )
  • închiriere echipamente ( simulator, videoproiector, smart TV, crose de golf, etc. )
  • simulator SkyTrak Launch Monitor
  • magazin online pentru echipamente specifice ( simulatoare, range mats, practice cage )
  • academie de golf pentru adulți și copii
  • lounge bar și spațiu pentru copii
  • GoPro – foto golf swing

Sunt sigur că, Golf Studio România este o variantă excelentă pentru antrenamentul jucătorului de golf atât în perioada sezonului de golf dar mai ales în extrasezon atunci când terenurile sunt închise. Cele cinci ore petrecute în această locație au fost pur și simplu superbe, runda de golf jucată s-a completat perfect cu o pizza și câteva pahare de bere artizanală.

Nu am fost lăsat să plec fără să semnez un certificat de membru ACTIV pentru 2019, primul astfel de abonament pe care îl primesc de la o facilitate de golf din România. MULȚUMESC FRUMOS Golf Studio România.

Atât pentru azi,

Joc bun să aveți!

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial