TERENURI DE GOLF

Terenuri de Golf: În România se găsesc în acest moment 8 terenuri de golf, un teren de Pitch & Putt și trei simulatoare de golf... știi care sunt acestea ?

Mingi de golf noi sau lake balls, Mănuși, Ceasuri GPS, Crose de Golf și alte accesorii și echipamente pentru jocul de golf. Acum ai peste 400 de produse disponibile pe STOC cu livrare rapidă în 24 de ore, în toată Romania.

Terenuri de Golf - În ultimii ani în România au apărut terenuri noi de golf, cum este THEODORA GOLF CLUB dar chiar și așa suntem departe de țările membre ale Uniunii Europene din punct de vedere al investițiilor. Găsiți mai jos lista terenurilor din România cu specificația că avem doar două terenuri cu 18 cupe iar restul au între 6 și 9 cupe. Pe lângă acestea mai este un teren Pitch & Putt Cluj Napoca dar și trei simulatoare indoor, Marina del Golf, GolfRoom și Ellyxo Golf.

Terenuri de Golf

CLUBUL DIPLOMATIC  – București

GOLF CLUB PAUL TOMIȚĂ – Județul Alba

KINGS LAND COUNTRY CLUB – Județul Bihor

LAC DE VERDE GOLF CLUB – Județul Prahova

IZVOR DE GOLF – Județul Prahova

SUN GARDEN GOLF CLUB – Județul Cluj

THEODORA GOLF CLUB – Județul Alba

TRANSILVANIA GOLF CLUB – Județul Cluj

Singurul jucător profesionist de golf, român, a fost Paul Tomiță: În anul 1968 o publicație de specialitate britanică avea ca și titlu “Paul Tomita – The most remarkable character of the World Cup”.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial