The House of Golf
The House Of Golf
The House of Golf .
DESPRE

THE HOUSE OF GOLF

The House of Golf – Teren de mini golf cu nouă trasee diferite unde puteți să exersați loviturile de pitch & putt dar și Driving Range. Locația este una superbă, satul Cisnădioara – chiar în inima Transilvaniei.

Despre Locație

Pensiunea Apfelhaus este situată pe Valea de Argint din Cisnădioara, într-o livadă cu meri la doar 12 km de Sibiu. Complexul Apfelhaus este compus din 3 construcţii, toate având structură și finisaje din lemn, respectând arhitectura tradiţională locală.

Clădirea principală a pensiunii are la parter un restaurant cu influenţe tradiţionale locale care se regăsesc și în preparatele bucătăriei. Terasa restaurantului este generoasă, cu privire spre munţii Măgura și spre livada bogată de meri.

Cele 36 de locuri de cazare ale pensiunii sunt impărţite în 3 corpuri, tocmai pentru a oferii clienţilor liniște și intimitate. Clientii doritori de activităţi sportive în aer liber pot opta pentru terenul de tenis, iar cei mici se pot juca la locul special amenajat pentru ei. Parcarea oferă siguranţă fiind permanent monitorizată video.

Despre The House of Golf

Un superb teren de antrenament pentru jocurile scurte ,, pitch “, pentru antrenamentul de putting și pentru antrenamentul de distanță ,, Driving Range “. O locație excelentă și pentru a învăța jocul de golf, personalul calificat vă vor ajuta să prindeți corect crosa de golf în mână ,, grip “, să începeți mișcarea specifică jocului de golf: ,, swing ” și să loviți corect din apropierea găurii: ,, jocul de putting ”

golfinromania.com – recomandă The House of Golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact

550301 Cisnădioara, str. Marului nr.4, jud. Sibiu, România, tel: 0723 183 626,

web: apfelhaussibiu.ro/mini-golf/

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

Pensiunea Apfelhaus, Strada Mărului, Cisnădioara Cisnadie, Sibiu, Romania, 0723 183 626.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial