TERMENI ŞI CONDIŢII

EUROMAIDEC S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 15613, potrivit Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin accesarea https://www.golfinromania.com  si https://golfinromania.com/ va  exprimati explicit acordul privind termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi website-ul https://www.golfinromania.com  cat si continutul/serviciile/produsele on-line disponibile pe acesta.

1.TERMENI ŞI CONDIŢII – Definitii
Prezetul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului https://www.golfinromania.com   (denumit in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul https://www.golfinromania.com, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite sau produsele comercializate prin intermediul Site-ului.

In intelesul Termenilor si Conditiilor:

Site – inseamna in continuare site-ul de internet https://www.golfinromania.com
Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de catre Vânzător, Clientului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vanzător și Client prin care Clientul iși exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.
Utilizatorul – inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.
Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
Vanzator – Euromaidec SRL, CUI RO16272818; J05/523/2004, Oradea – Matei Corvin 49
Contract – o Comanda confirmată de catre Vanzător, prin care Vanzătorul este de acord să vandă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord sa achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2.Comanda

TERMENI ŞI CONDIŢII – Prin finalizarea Comenzii Cumpăratorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de-acord ca un reprezentant https://www.golfinromania.com sa îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

https://www.golfinromania.com poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 • eșuarea / invalidarea tranzacției online;
 • neacceptarea de catre banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului rewine.ro /partenerilor;
 • livrari consecutiv eșuate;
 • alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează ca modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Contractul se consideră încheiat între Client și https://www.golfinromania.com  in imomentul primirii de către Client de la https://www.golfinromania.com  prin intermediul postei electronice și/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de către https://www.golfinromania.com, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și sa returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care https://www.golfinromania.com  a luat la cunoștința acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

 1. Livrare

TERMENI ŞI CONDIŢII – Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărator. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor in cutii din carton sau plicuri și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzatorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

 1. Înregistrarea

Pentru crearea unui cont pe site-ul https://www.golfinromania.com, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. https://www.golfinromania.com poate refuza cererea de înregistrare a Utilizatorului în situațiile în care constată că acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

 1. Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Prețurile de livrare sunt detaliate pe site. Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului https://www.golfinromania.com, sunt exprimate in Lei si conțin T.V.A. în procent de 19%.
 2. Facturare Vanzătorul va emite catre Client o factura pentru Produsele și/sau Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

7. Metode de plata Produsele si serviciile comercializate de  https://www.golfinromania.com  se pot efectua prin card de credit/debit sau transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda.  Serviciile/produsele oferite pe acest website pot fi achitate online prin intermediul serviciilor de plati on-line e-commerce oferite de http://www.mobilpay.ro

TERMENI ŞI CONDIŢII – Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. Euromaidec SRL protejează informaţiile contului dvs. de accesarea, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată când doriţi accesarea informaţiei din contul dvs. sau pentru a opera tranzacţiile online. Niciodată să nu oferiţi detaliile contului dvs. altei persoane. Dacă sunteţi îngrijorat că parola dvs. a fost compromisă, o puteţi schimba în orice moment doriţi, de îndată ce aţi accesat contul. Accesarea contului dvs., detaliile personale şi toate tranzactiile sunt protejate prin tehnologia 3D Secure, o tehnologie de autentificare care foloseste criptarea oferita de Secure Sockets Layer (SSL).

 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre http://www.mobilpay.ro/ plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, acestea fiind direct introduse pe platforma de plati a http://www.mobilpay.ro/ dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.
 • Serviciul de acceptare la plata a cardurilor presupune plata, de catre Banca Acceptatoare, a unor comisioane catre Banca Emitenta a cardurilor. Aceste comisioane, precum si regulile de acceptare la plata a cardurilor, pot fi consultate pe site-urile urmatoare:
  MasterCard: http://www.mastercard.com/ro/merchant/index.html
  Visa: http://www.visaeurope.com/aboutvisa/overview/fees/main.jsp
 1. Retur produse Echipa https://www.golfinromania.com face eforturil pentru a se asigura că produsele livrate și serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Totuși, dacă există probleme cu produsele comandate și doriți să le returnați, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa office@golfinromania.com

TERMENI ŞI CONDIŢII – Produsele achizitionate de pe https://www.golfinromania.com  se pot returna pe cheltuiala clientului daca acestea nu au fost folosite ( fara a se rupe eticheta si fara a se deteriora ambalajul original ).

Imbracamintea si pantofii se pot incerca iar daca marimea nu se potriveste clientului atunci aceste produse se pot returna pe cheltuiala clientului. Daca produsele returnate vor avea urme de folosinta, eticheta rupta, ambalaj deteriorat atunci clientul nu poate sa returneze aceste produse.

NU se pot returna urmatoarele produse: mingilde golf sau alte produse care nu fac subiectul unei marimi ( haine, pantofi, etc )

 

 1. Securitate Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Euromaidec SRL. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

 

 1. Minori Euromaidec SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Euromaidec SRL  poate vinde sau incasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Drepturile asupra continutului Site-ului Continutul paginilor website-ului https://www.golfinromania.com este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Euromaidec SRL11. Nota de informare privind protectia datelor personale 
  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Euromaidec SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
  Euromaidec SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
 2. TERMENI ŞI CONDIŢII

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul https://www.golfinromania.com  cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip „business contact”. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
-Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
– Pentru a livra servicii precum oferte de pret, confirmarea comenzilor.
– Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
– Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului (comenzi, rezervari, plati online etc.)
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. Euromaidec SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

12. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime 
Euromaidec SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:
– realizarii de analize/rapoarte;
– realizarii de informari;
– publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Euromaidec SRL

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Euromaidec SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://www.golfinromania.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.