JOACA GOLF PE TERENURILE DIN ROMÂNIA

Mingi de golf noi sau lake balls, Mănuși, Ceasuri GPS, Crose de Golf și alte accesorii și echipamente pentru jocul de golf. Acum ai peste 400 de produse disponibile pe STOC cu livrare rapidă în 24 de ore, în toată Romania.

GOLF ÎN ROMÂNIA

Clubul Diplomaților

SCURT ISTORIC

Istoria jocului de golf în România este strâns legată de Familia Regală, prima lovitură de golf în România îi aparține Regelui Ferdinand I aceasta fiind executată în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca și Clubul Diplomatic. Prima femeie care a jucat golf in România a fost Regina Maria. Primul jucător profesionist de golf in România a fost Paul Tomiță, participant la 6 campionate mondiale, performanță unică pentru acest sport în țara noastră. În prezent România are 8 terenuri de golf, Clubul Diplomatic, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Izvor de Golf, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Golf Club Paul Tomiță și cea mai nouă investiție Theodora Golf Club. cutii de carton

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf AICI

Golf în România a pornit de la ideea de a avea toate detaliile și informațiile despre jocul de golf: terenuri, simulatoare indoor, driving range, concursuri, profesori, echipamente specifice jocului de golf precum și impresii despre toate acestea într-un singur loc.

Dacă iubești acest sport înseamnă că ai ajuns unde trebuie.

CELE MAI MARI TERENURI de golf din România

SUN GARDEN GOLF CLUB

Comuna Baciu, Cluj.
DETALII
Clubhouse
Turnee lunare
Școală de golf
9 cupe & driving range

GOLF CLUB PAUL TOMIȚĂ

Pianu de Jos, Județul Alba.
DETALII
Clubhouse
Turnee lunare
Școală de golf
18 cupe & driving range

THEODORA GOLF CLUB

Teleac, Județul Alba.
DETALII
Clubhouse
Turnee lunare
Școală de golf
18 cupe & driving range

Reduceri și Promoții

PRO SHOP ONLINE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial