Cum a fost la Compexit Golf Trophy editia a III-a
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cum a fost la Compexit Golf Trophy editia a III-a

Săptămână trecută, chiar înainte de Compexit Golf Trophy editia a III-a am scris un articol pe acest subiect și se poate citi AICI. Azi însă, vin cu un scurt rezumat, cu poze și concluzii.

Cum a fost la Compexit Golf Trophy editia a III-a

Cum a fost la Compexit Golf Trophy editia a III-a

Goodie Bags Compexit

Așa cum deja știți, a fost ediția cu numărul trei a acestei competiții care se joaca pe terenul SunGarden Golf Club și locurile au fost ocupate încă din ziua în care a fost postat pe am.golf, ceea ce confirma faptul ca jucătorii apreciază și isi doresc sa participe la acest concurs.

Compexit ne-a obișnuit deja la celelalte ediții sa vina cu un buget consistent de premiere dar și cu renumitele Goodie-Bags. La prima ediție am avut mingi tiltelist ProV1X și prosport nike la a doua ediție am avut mingi Titleist ProV1X  și multifunctionalul jucătorului de golf iar la Compexit Golf Trophy editia a III-a am avut rucsac Titleist și mingi Srixon, respectiv Pinnacle.

Premiile substanțiale oferite în acest an, peste 12.000 lei, au fost vouchere de cumparaturi pe cel mai mare magazin de produse și accesorii pentru jocul de golf din România –  Golf Pro Shop Online

Terenul SunGarden Golf Club a fost, așa cum îl știm de fiecare data, în condiții foarte bune de joc. Tin sa mulțumesc încă o data echipei de greenkeeperi și bineînțeles proprietarului Nicu Capusan, pentru efortul și perseverenta de a întreține acest teren minunat.

44 de jucatori formând 11 echipe ( 2 flighturi intermediare ) au luptat pentru premiile puse în joc de organizatori. Stableford locul 1 ( echipa ); Stableford locul 2 ( echipa ); Stableford locul 3 ( echipa ); Longest drive domni; Longest drive doamne; Nearest to the pin; Echipa cu cele mai multe doamne; Echipa cu cel mai mic handicap; Echipa cu media de vârstă cea mai mare; Echipa cu media de vârstă cea mai mică.

Sistemul de joc a fost scramble – stableford net ( hcp format din media echipei ). Chiar dacă nu sunt un mare fan a jocurilor pe echipe ( personal prefer sistemul clasic individual ) pot spune ca am avut parte de super distracție alături de coechipierii mei. În plus am luat premiul de ,, Echipa cu media de vârstă cea mai mare ” desi sunt convins ca am tras aceasta medie în jos :).

Concluzie: Am avut parte de o competiție fabuloasa, premii superbe, goodie bags generoase dar mai ales o zi de golf minunata alături de prieteni pe terenul la care sunt membru. Închei prin a le mulțumi frumos celor de la Compexit pentru superba organizare a Compexit Golf Trophy editia a III-a – abia aștept sa ne vedem la ediția de anul viitor.

Călin Păcurar

Blog: golfinromania.com I Shop: proshop-online.golfinromania.com

Acum poti juca golf la tine acasa cu noul Garmin Approach® R10 Portable Golf Launch Monitor

Garmin Approach® R10 Portable Golf Launch Monitor

Jocul merge acolo unde te duci: acasă, în interior sau pe terenul de golf – e timpul să te antrenezi – vizualizați loviturile pe o diagramă de dispersie detaliată – durata de viață a bateriei de până la 10 ore înseamnă mai mult timp în autonomie – Pre – Comanda AICI

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

1 Mesaj

  • Web2Print Bucuresti Posted noiembrie 6, 2021 3:08 pm

    Foarte frumoase acele Goodie-Bags. Felicitari pentru eveniment si organizare!

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial