Este cel mai mare teren de golf din România.

Inaugurarea Theodora Golf Club
Inaugurarea Theodora Golf Club
DESPRE

Theodora Golf Club este al doilea teren din România care are 18 trasee, accesul pe terenul de golf fiind posibil din primăvara anului 2018. Are o suprafață totală de peste 60 de hectare și au fost investiți peste 15 milioane de euro. Locația este una superbă, pe malul Mureșului în localitatea Teleac, județul Alba.

Facilități Theodora Golf Club

Theodora Golf Club are numeroase facilități atât pentru jucătorii de golf cât și pentru non jucători: putting practice green; pitch & chip practice area; driving range adică teren pentru antrenament și pentru a învăța jocul de golf; școală de golf; simulator de golf indoor pentru sezonul de iarnă; parcare; piscină; săli de coferințe; bar; restaurant; terasă restaurant;  cazare în vile de 4* plus.

Terenul de golf

Teren de golf cu 18 trasee, standard potrivit regulilor internaționale care are o  lungime totală 6518 m. Din care patru trasee PAR 3; Zece trasee PAR 4; trei trasee PAR 5 și respectiv un traseu PAR 6 în lungime totală de 735 m, cel mai lung din Europa, al doilea cel mai lung din lume.

Află toate detaliile despre Theodora Golf Club: trasee, cupe, configurație teren, tee-time, taxe de joc, abonamente de golf, concursuri de golf și multe altele AICI

Concursuri de golf

Clubul de golf organizează aproape în fiecare weekend concursuri de golf, printre cele mai renumite care se desfășoară aici ar fi: Transavia Golf Cup,  Zacaria Golf Cup, Elis Golf Cup, Electrogrup Golf Cup, Ladies Gentlemen & Golf dar și altele.

golfinromania.com – recomandă acest teren de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact Theodora Golf Club

Str. Principală, Nr. 75 C, loc. Teleac, CP 517246, Jud. Alba, Romania, Telefon: 0258.701004 / 0258.701068 – http://theodoragolfclub.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf:

proshop-online.golfinromania.com

Comuna Teleac, Alba, România www.theodoragolfclub.ro 0040258701004

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial