Sun Garden Golf & Spa Resort
SunGarden Golf & Spa Resort
DESPRE

Sun Garden Golf & Spa Resort

Sun Garden Golf & Spa Resort este al doilea teren de golf în ordinea investițiilor din județul Cluj dar cu siguranță este unul dintre cele mai bine întreținute terenuri de golf din România. Locația superbă ( în mijlocul pădurii ) oferă priveliști de neuitat pentru jucătorii de golf. Terenul oferă provocări foarte mari, fiecare trecere nu seamnănă cu alta iar asta face din acest teren probabil cel mai greu de jucat din țară.

Nu întâmplător scopul declarat pe pagina lor de web este acela de a crea în zonă ,,o nouă destinație de golf pentru jucătorii de golf la nivel mondial,,. Cele 9 cupe de la Sun Garden cu grad de dificultate între PAR 3 și PAR 5, însumează un total de 2211 metri.

Complex 

Pe lângă terenul de golf complexul are si un restaurant, sală de evenimente, hotel și piscină, toate sub denumirea de Sun Garden. Serviciile oferite de complex sunt următoarele: Room service zilnic – Valet – Spălătorie la cerere – Călcat la cerere – Comunicații (WiFi, apeluri internaționale) – Colț de afaceri – Diverse opțiuni de plată – Zone de relaxare (SPA, Centru de Sport, Club de Golf) – Excursii în regiunea Transilvania – Tururi de oraş în centrul istoric din Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii verificați pagina complexului AICI

Concursuri de golf

Clubul de golf organizează periodic concursuri de golf, printre cele mai renumite ar fi: Compexit Golf Tropy, Nemo Express Golf Cup și Nova Power & Gas Golf Cup.

Află toate detaliile despre Sun Garden Golf & Spa Resort: trasee, cupe, configurație teren, tee-time, taxe de joc, abonamente de golf, concursuri de golf și multe altele AICI

golfinromania.com – recomandă acest teren de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact

1000 Poiana Cerbului, Baciu, Cluj, România, Mobil: 0735888000, mail: office@sungardenresort.ro

www.sungardenresort.ro Facebook SunGarden Golf & Spa resort

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf:

proshop-online.golfinromania.com

1000 Poiana Cerbului, Baciu, Cluj, România, Mobil: 0735888000, mail: office@sungardenresort.ro

www.sungardenresort.ro

Facebook SunGarden Golf & Spa resort

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial