TRANSILVANIA GOLF CLUB
TRANSILVANIA GOLF CLUB
TRANSILVANIA GOLF CLUB
DESPRE

TRANSILVANIA GOLF CLUB este situat în comuna Sanpaul – județul Cluj, la o distanță de 30 de kilometri față de orașul Cluj-Napoca, are un relief spectaculos din care nu lipsesc dealuri, văi și păduri. Din cele 18 cupe proiectate au fost deschise doar primele 9 ( TGC front nine ) și acestea sunt formate din două trasee PAR 3, cinci trasee PAR 4 și alte două trasee PAR5.

Lucrările la următoarele nouă trasee au început în 2019, data finalizării fiind necunoscută, deocamdată dar sperăm să avem cât mai curând al treilea teren de 18 trasee din România.

Terenul TRANSILVANIA GOLF CLUB are 9 cupe, driving range generos, academie de golf, practice putting & pitching green, bunker practice area, parcare, club house și posibilitatea de închiriere mașinuțe de golf.

Potrivit descrierii de pe pagina oficială, care este și sursa descrierii ce urmează: ,, Transilvania Golf Club este o asociație NON-Profit, al cărei scop este facilitarea practicării jocului de golf, de către membrii și simpatizanți ” –  Un alt scop declarat este ” promovarea golfului ca sport, sprijinirea performanței în golf, precum și creerea facilităților necesare practicării acestuia ”

Concursuri la TRANSILVANIA GOLF CLUB

Clubul de golf organizează periodic concursuri de golf pentru amatori, atât pentru copii cât și pentru adulți, printre cele mai renumite ar fi: CAV, Transilvania Golf Open, Presidents Cup.

Află toate detaliile despre Transilvania Golf Club: trasee, cupe, configurație teren, tee-time, taxe de joc, abonamente de golf, concursuri de golf și multe altele AICI

golfinromania.com – recomandă acest teren de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact

Comuna Sampaul, Jud Cluj

info@transilvaniagolf.ro

www.transilvaniagolf.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, ai peste 400 de produse pe STOC cu livrare în 24 de ore în toată țara: proshop-online.golfinromania.com

Comuna Sanpaul, Județul Cluj, info@transilvaniagolf.ro

0364409131, www.transilvaniagolf.ro

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial