Marina del Golf Indoor"<yoastmark

Marina del Golf este situat chiar lângă lac, în inima Parcului Herăstrău, cu peste 400 de metri pătrați de spații interioare și alte mii de metri de terase și peluze.

Simulatorul aflat aici combină perfect atmosfera elevată a unui club de golf clasic cu cele mai noi tehnologii de golf interior. Când vorbim de simulatoare indoor, avantajul cel mai mare pe care îl au acestea este că permite practicarea jocului de golf pe tot parcursul anului, indiferent de anotim sau vremea de afară.

Zăpadă, ploaie, vânt sau zile toride de vară ? Acestea nu au importanță atunci când mergi să te antrenezi la simulatorul indoor de golf.

Alături de simulatoare, locația dispune de un restaurant generos și terasă exterioară. O combinație perfectă, golf și fine dining pe malul lacului.

Pentru toate detaliile legate de facilitățile acestui club, tarife sau rezervări accesați pagina lor oficială AICI

Tehnologie utilizată

Simulatoarele au făcut din jocul de golf o senzație în toată lumea. Centrele de golf interioare au devenit hub-uri sociale și puncte de întâlnire după muncă pentru oameni de toate vârstele. 50 de milioane de oameni din întreaga lume joacă golful interior.

OptiShot Vision este alegerea noastră pentru a fi cel mai intuitiv simulator de golf din industrie, oferind joc realist pe 65 de cursuri de renume mondial și cele mai precise analize.

Vision oferă date măsurate ale mingii, ale crosei și un joc autentic. Perfect pentru distracție în familie, joc de ligă sau evenimente de grup. Senzorii măsoară datele mingii ale crosei și oferă o redare video a impactului. 

golfinromania.com – recomandă acest simulator de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact 

www.marinadelgolf.ro – contact@marinadelgolf.ro – Facebook Page: Marina del Golf –  Adresă: Nicolae G. Caramfil 2C – București

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial