Minigolf Land

Minigolf Land

Minigolf Land este cea mai noua activitate din interiorul Edenland Park. Se adreseaza in special familiilor cu copii care pot avea parte de o distractie pe cinste,  jucand o partida de minigolf, impreuna cu cei dragi.

Despre locația Minigolf Land

Este la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, in Balotesti. Edenland Park a creat programe de activitati pentru toate preferintele, oferind si una dintre cele mai cautate si apreciate atractii din Romania: casutele in copaci. Acestea din urma sunt total functionale si pot fi refugiul linistit pentru cateva nopti, in cuplu ori cu prietenii sau familia.

Despre Mini Golf

Traseele au cate o tematica bine aleasa si definita. Bucle si obstacolele creative sunt gata sa starneasca imaginatia si buna dispozitie. Decorul colorat din interior este facut pentru a fascina si distra, avand mici surprize la fiecare pas, special create pentru participanti.

Minigolf-ul este un joc de distractie activa, nu un sport, astfel ca nu ai nevoie de talent sau experienta in acest sens. Oricine il poate juca alaturi de familie, prieteni sau colegii de munca in orice zi, fie ca este weekend sau in cursul saptamanii.  Este ideal pentru imbunatatirea abilitatilor de logica, coordonarea maini-ochi, concentrare, dexteritate dar si de analiza si logica.

Se pot organiza atat evenimente de teambuilding, cat si activitati pentru gradinite, scoli si licee.

Cum se joaca la Minigolf Land 

Minigolful se joaca pe terenul special amenajat, cu mingii si crose omologate. Scopul jocului este de a introduce mingea de la punctul de plecare indicat in gaura, din cat mai putine lovituri. Cel mai important este sa te distrezi. Staff-ul prezent este mereu la dispozitia ta si sunt dispusi sa te ajute si sa te invete. Durata medie a unui joc este de 5 -10 minute in functie de aptitudinile fiecarei persoane in parte.

golfinromania.com – recomandă această locație de mini golf tuturor  celor care doresc sa incerce ideea jocului de golf dar si celor care vor sa aibe parte de o distractie pe cinste.

Contact

Str. Cantonului Nr. 12 Balotesti, Ilfov, (+4) 0733 365 263 / 0733 365 262, web: www.edenland.ro

Sursa info: Eden Land Park

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial