Terenul de golf de la Pianu de Jos a fost primul din România cu 18 cupe.

Paul Tomita

ISTORIC

GOLF CLUB PAUL TOMITA – Paul Tomița s-a născut la 12 iunie 1914, în localitatea Pianu de Jos și chiar din copilărie a visat să joace golf. Pleacă în jurul vârstei de 15 ani la București unde reușește să se angajeze ca baiat de mingi.

În toamna anului 1937 Asociatia Profesioniștilor de Golf de la Londra, prin Lordul Halifax, îi acorda tânărului Paul Tomița titlul de profesor.

Este singurul jucător de golf din România care a participat la campionate mondiale de golf prin urmare denumirea terenului de golf nu este întâmplătoare..

GOLF CLUB PAUL TOMITA

A fost deschis în 1995 și este primul teren privat din România, locația acestuia fiind Pianu de Jos – Județul Alba, cu acces ușor din Alba Iulia, Sibiu, Deva.

Cele 18 trasee ale terenului de golf au o distanță totală de 6098 metri. Sunt formate din cinci PAR 3, opt PAR 4 și respectiv cinci PAR 5. Un teren complex din toate punctele de vedere.

Complex

Lângă terenul de golf se află și un hotel de 3*, Golf Hotel Pianu cu 27 de camere duble. Un restaurant, piscină exterioară și terasă exterioară.

Concursuri de golf

Clubul de golf organizează periodic concursuri de golf. Printre cele mai renumiteorganizate până acum ar fi Zacaria Golf Cup, Cupa Borsec, Cupa Alpin și altele.

Află toate detaliile despre GOLF CLUB PAUL TOMITA: trasee, cupe, configurație teren, tee-time, taxe de joc, abonamente de golf, concursuri de golf și multe altele AICI

golfinromania.com – recomandă acest teren de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact GOLF CLUB PAUL TOMITA

Pianu de Jos, str Principala, nr 477, jud Alba, cod 517536

Info: office@golfclubpaultomita.ro

http://golfclubpaultomita.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf:

proshop-online.golfinromania.com

GOLF CLUB PAUL TOMIȚĂ
GOLF CLUB PAUL TOMIȚĂ
Pianu de Jos, Județul Alba,

0750.990.200

office@golfclubpaultomita.ro

www.golfclubpaultomita.ro

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial