Cele mai bune ceasuri de golf Garmin
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cele mai bune ceasuri de golf Garmin

Garmin este un brand bine cunoscut în lumea tehnologiei și în ultimii ani au atacat intens piața jocului de golf. Un brand sinonim cu produse de înaltă calitate, este fără îndoială, unul dintre numele de top atunci când vine vorba de cele mai bune ceasuri și dispozitive GPS de pe piață.

Cu toate acestea, nu sunt doar dispozitivele GPS de golf în care excelează. Pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit pentru dvs., am creat mai jos un articol care compară trei ceasuri Garmin pe care sa le luați în calcul la o posibila achiziție. Haideți sa vedem care sunt Cele mai bune ceasuri de golf Garmin și mai ales care sunt diferențele între acestea.

Există o mulțime de opțiuni diferite disponibile în piața. Indiferent dacă doriți distanțe de bază față-mijloc-spate, un afișaj luminos și ușor de vizualizat sau un ceas inteligent complet cu capabilități de golf, există un Garmin care se potrivește nevoilor dvs.

Dar oare de ce sunt atât de bune? Ei bine, Garmin a găsit un echilibru delicat între utilizare, confort și funcții puternice în toate ceasurile sale. Așa ca haideți sa vedem care sunt cele mai bune trei ceasuri Garmin de pe piața în acest moment.

Cele mai bune ceasuri de golf Garmin

Ceas GPS Garmin Approach S42

Cele mai bune ceasuri de golf Garmin

Garmin Approach S42

  • Terenuri preîncărcate: 42.000
  • Durată de viață a bateriei: 15 ore
  • Dimensiunea ecranului: 3 cm
  • Greutate: 43 g
  • Culori disponibile: trei

Avantaje: Ceas elegant, care poate fi purtat pe teren dar și în afara lui; O serie de funcții disponibile cum ar fi statistici obținute despre lovituri sau urmărirea fitnessului

Dezavantaje: Este nevoie de câteva runde pentru a înțelege toate utilizările sale

Are o dimensiune mare și iti da încredere maxima de cum îl pui la încheietura mâinii. Afișajul analogic face potrivit pentru purtare și în afara terenului. Un singur clic pe butonul din lateral al acestui minunat S42 îl face sa între în „modul golf”, de acolo este ușor să navigați prin multitudinea de funcții.

Caracteristicile clasice cu distantele din fata, mijloc și spatele greenului sau așezarea pinului dacă știți poziția acestuia vor avea cu siguranță un impact major în reducerea numărului de lovituri/runda de golf. Alte caracteristici grozave legate de golf includ lucruri precum analizarea de runde AutoShot care urmărește și înregistrează distanțe de lovituri, precum și distanțe până la buncăre, pericole și zone ideale lay-up.

O dată ieșiți de pe teren, jucătorii de golf care și-au asociat ceasul cu aplicația Garmin vor putea să se uite prin statisticile acumulate de lovituri. Aceste statistici vor evidenția aspectele din jocul lor care ar putea fi îmbunătățite. Un ultim lucru care merită menționat este aspectul de fitness. În repertoriul lui S42 este inclusă capacitatea de a arăta pașii parcurși, distanța parcursă, caloriile arse și cât de bine ai dormit. Dacă sunteți dispus să investiți puțin timp și bani în aceasta recomandare atunci îl găsiți în trei variante de culori, pe STOC cu livrare gratuită și imediata AICI 

Ceas GPS Garmin Approach S12

  • Terenuri preîncărcate: 42.000
    Cele mai bune ceasuri de golf Garmin

    Garmin Approach S12

  • Durată de viață a bateriei: 30 ore
  • Dimensiunea ecranului: 2,3 cm
  • Greutate: 34 g
  • Culori disponibile: trei

Avantaje: Foarte ușor de utilizat chiar de la început, Durata bateriei în modul GPS este una excelenta ( peste 6 runde de golf ), Modul Big-Numbers este o caracteristică fenomenală.

Dezavantaje: Nu este la fel de elegant ca și S42

Deși nu este la fel de elegant ca modelele S42 sau S62 de care vom discuta mai jos are multe caracteristici. S12 vine la un preț mai mic, care reprezintă o valoare excelentă de preț/calitate. Cu acces la peste 40.000 de terenuri preîncărcate, găsirea locației dorite este extrem de rapidă și ușoară.

Utilizarea acestui ceas este genială. În afara tee-ului, oferă o mulțime de informații despre lucruri precum distanțele până la buncăre, obstacole de apă și distanțe ideale, în timp ce puteți muta și steagul pentru a obține un număr mai exact pentru loviturile de apropiere.

Un alt aspect de performanță este funcția de măsurare a loviturii: urmărește cât de departe ați lovit o anumită lovitură. De asemenea, este foarte ușor să introduceți scoruri și câteva statistici la sfârșitul fiecărei gauri. În cele din urmă, modul Big-Numbers, cuplat cu cadranul care poate fi citit la lumina soarelui, este grozav pentru cei a căror vedere poate nu mai este ceea ce era cândva. Una peste alta, acesta este un produs extraordinar și foarte accesibil de la Garmin. Dacă acest model corespunde cu ceea ce iti dorești atunci îl poți lua de AICI cu livrare gratuită în 24 de ore. 

Ceas Garmin Approach S62

Cele mai bune ceasuri de golf Garmin

Garmin Approach S62

  • Terenuri preîncărcate: 41.000
  • Durată de viață a bateriei: 20 ore
  • Dimensiunea ecranului: 3,3 cm
  • Greutate: 61 g
  • Culori disponibile: două

Avantaje: Când este asociat cu telefonul, ceasul poate măsura condițiile vântului, Estetica este una foarte elegantă 

Dezavantaje: –

Acest ceas Ceas Garmin Approach S62 are o față puțin mai mare decât alte ceasuri de golf Garmin, iar ecranul are, de asemenea, un contrast mai mare pentru a oferi o vedere mai clară. În plus, vine cu o funcție caddy virtuală încorporată, unde poate detecta de unde vine vântul, oferă informații despre loviturile din trecut și prin urmare vă sugerează strategia pe terenul de golf.

Aveți o mulțime de funcții la dispoziție cu un acces ușor latoate informațiile disponibile, cum ar fi schimbările de altitudine și distanța de la hazards. De asemenea, puteți muta poziția pinului pentru numere mai precise. 

În ceea ce privește stilul, este foarte versatil și poate fi purtat cu ușurință și în afara terenului, în timp ce există o mulțime de informații despre fitness care pot fi adunate pentru cei care adoptă o abordare completă. Dacă esti dispus sa plătești Putin mai mult fata de un S42 atunci acesta este ceasul ideal pentru tine. Il găsești AICI cu livrare rapida în 24h

Concluzie în luarea unei decizii 

Dacă ați decis sa achiziționați un ceas GPS, trebuie să vă gândiți la ce caracteristici sunt importante pentru dumneavoastra. Dacă sunteți în căutarea distanțelor GPS standard din față, din mijloc și din spate, atunci un ceas de buget va face treaba. Cu toate acestea, există câteva ceasuri incredibile care oferă mult mai mult. 

Cele mai bune ceasuri de golf Garmin

Ceas Garmin Approach S62

Este important să te gândești la ceea ce faci în timpul rutinei tale pe terenul de golf. Ești un jucător rapid care are nevoie doar de o privire rapidă asupra numerelor de pe ecran sau ești mai mult un jucător deliberat care dorește cât mai multe detalii posibil înainte de a se angaja la o lovitură?

Există modele care se potrivesc în diferite rutine și stiluri, așa că fiți conștienți de modul în care jucați jocul. În cele din urmă, o privire asupra unui ceas este mult mai rapidă decât scoaterea unui dispozitiv din carcasă sau tragerea de indicatori pe ecran, așa că cântărește dacă detaliile suplimentare sau mai puține perturbări sunt cele mai importante pentru tine.

In continuare, merită să vă gândiți pe ce tip de teren de golf jucați în mod regulat. Terenurile cu o mulțime de dog-legs necesită informații GPS aprofundate ale unui ceas, în timp ce terenurile care sunt mai drepte sunt poate mai potrivite pentru simplitatea unui laser. În plus, dacă joci și pe alte terenuri de golf s-ar putea să vrei informațiile suplimentare oferite de un GPS prin intermediul unui laser. De asemenea în luarea unei decizii privind achiziția unui ceas de golf trebuie sa iei în calcul câte terenuri de golf sunt preîncărcate pe ceasul respectiv iar GARMIN aici este cu siguranță cea mai buna soluție.

Blog: golfinromania.com

Shop: proshop-online.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial