Clubul Diplomatic
Clubul Diplomatic
Clubul Diplomatic
DESPRE

CLUBUL DIPLOMATIC – Istoric

Clubul Diplomatic – este unul dintre cele mai selecte cluburi din Bucureşti si are o istorie lungă dar mai ales foarte frumoasă.

Prima lovitură de golf din România îi aparține Regelui Ferdinand I aceasta fiind executată în 1923, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca și CLUBUL DIPLOMATIC.

Primul club de golf din România a fost Country Club ( CLUBUL DIPLOMATIC de astăzi ) fiind construit în parcul numit din 1936 „Carol al II-lea” şi mai apoi „Herăstrău”.

Inițial terenul avea 18 cupe însă după reamenajarea parcului Herestrău au mai rămas doar șase cupe ( trasee ). Avantajul major al acestui teren este că se află în centrul Bucureștiului, probabil singurul teren de golf care își are locația în centrul unei capitale Europene.

Terenul de Golf

Atât membrii săi cât și clienții ocazionali pot păși pe terenul acesta de golf în cadrul natural al Parcului Herăstrău.  Terenul a oferit și oferă în continuare un ambiental sportiv de excepție vizitatorilor români și străini încă de la prima lovitură. Golferii și membrii altor cluburi sunt bineveniți să viziteze terenul întreaga săptămâna. Pe lângă cele șase trasee, terenul dispune și de o școală de golf și driving range.

golfinromania.com – recomandă acest teren de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Complex Clubul Diplomatic

Cuprinde pe lângă terenul de golf și facilități cum ar fi: piscină, teren de tenis, teren de fotbal artificial, barbeque area, sală de nunți și restaurant. Intră AICI pentru a vedea toate facilitățile acestui club.

Contact

Adresa: Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr.2B, Sector 1, Telefon evenimente: 0722 120 637, office@clubuldiplomatic.ro – www.clubuldiplomatic.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

Clubul Diplomatic, Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr.2B, Sector 1, (021) 224.29.42 office@clubuldiplomatic.ro  www.clubuldiplomatic.ro

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial