Golf Studio este primul showroom polivalent de golf din România. Este organizat atât pentru a prezenta cele mai îndrăgite gadget-uri din industria echipamentelor de golf cât și ca spațiu de relaxare și „încărcare a bateriilor” prin practicarea jocului de golf indoor, individual sau în cadrul turneelor online.

Showroom-ul Golf Studio va gazdui pe toată durata anului cursuri de inițiere în jocul de golf pentru copii și adolescenți dar și pentru părinții și bunicii acestora, fără limită de vârstă. 

Simulatoarele și accesoriile personale pentru golf sunt disponibile pentru vânzare sau închiriere și pot fi însotițe de instructori de golf pentru a îndruma și prezenta noțiunile de bază, necesare practicării jocului de golf.

Tehnologie

Tehnologia folosită este SkyTrak Launch Monitor cu trei aplicații Tru Golf, Creativ Golf 3D și tehnologia nativă SkyTrak. SkyTrak măsoară viteza mingii, unghiul de atac dar și alte aspecte ale swingului ( mișcarea jucătorului de golf ). Bineînțeles că sistemul include atât terenuri de golf  cât și partea de antrenament – Driving Range.

Facilități Golf Studio

Locația, organizată și aranjată sub formă de Club-House dispune de un spațiu generos, cu două culuare de antrenament ( simulatoare). Academia de golf completează foarte bine ideea dezvoltării acestui sport și personalul simulatorului vă poate îndruma pentru a alege echipamentele potrivite pentru practicarea acestui sport.

  • închiriere spațiu pentru petreceri private ( zile de naștere sau evenimente corporate )
  • închiriere echipamente ( simulator, videoproiector, smart TV, crose de golf, etc. )
  • simulator SkyTrak Launch Monitor
  • magazin online pentru echipamente specifice ( simulatoare, range mats, practice cage )
  • academie de golf pentru adulți și copii
  • lounge bar și spațiu pentru copii
  • GoPro – foto golf swing

golfinromania.com – recomandă acest simulator de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf. Află detalii despre acest simulator, taxe de joc, rezervări și alte detalii aici: golfstudio.ro

 

CONTACT

București, Strada Portaresti nr. 11, Corp 3, Parter, București, www.golfstudio.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial