Info Cupa Elis ediția a XIV-a
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Info Cupa Elis ediția a XIV-a

Ne dorim ca totul să decurgă cât mai bine la evenimentul nostru, astfel, revenim cu mai multe precizări privind programul turneului de golf Cupa Elis”.

Pentru jucătorii înscriși în turneu

Tragerea la sorți a echipelor se va desfășura în data de 26.08.2022 orele 19:00 la Theodora Golf Resort și va putea fi urmărită live pe Golf în România – Home | Facebook – golfinromania.com

Petrecerea va începe în data de 27.08. 2022 la orele 14:00, iar festivitatea de premiere va fi la 16.30.

Info Cupa Elis ediția a XIV-a – Tombola Cupa Elis

Info Cupa Elis ediția a XIV-a

Info Cupa Elis ediția a XIV-a

Puteți câștiga din cadourile puse la dispoziție de sponsorii noștri:  o croazieră oferită de World Travel ,  reprezentant exclusiv ROYAL CARRIBEAN în Romania și o bicicletă oferită de ALBA SPORT VISION.

Tematica din acest an este strângerea de fonduri pentru acțiunea CSR ELIS ROUTES (acțiune in colaborare cu ONG-uri pentru marcare trasee de ciclism și drumeție prin țară). Astfel, prin participarea la tombolă, susțineți și dumneavoastră această cauză.

Tombola se va desfășura în felul următor

  • Chiar de la începutul evenimentului puteți achiziționa taloane de tombolă cu valoarea nominală de 100 lei.
  • Puteți alege sa participati la ambele tombole sau doar la una singură. În cazul în care doriți sa participati la ambele, va trebui sa achizitionati doua bilete.
  • La finalul festivității de premiere se vor extrage câștigătorii.

PREMII PUSE ÎN JOC la Cupa Elis

  • O cabină interioară pentru două persoane pe itinerariul vasului Vision of the Seas, de 8 nopți, cu îmbarcare in 14 octombrie 2022, din Barcelona, Spania. Contravaloarea premiului oferit este de 1700 de euro / cabină dublă, valoarea de la momentul rezervării cabinei pentru acest parteneriat (toate taxele de port și cele pentru servicii la bord sunt incluse).  Detaliile acestei croaziere sunt disponibile aici
  •  O bicicletă MTB marca KROSS Contravaloarea premiului oferit este de 2795 lei. Detaliile bicicletei sunt disponibile aici

Alte surprize la Cupa Elis

Invitat special pe LUCA VALENTIN care ne-a pregătit în mod special un cocktail inspirat din jocul de golf: “Swing Easy” ce reprezintă și o expresie în golf: Mastering a consistent golf swing is difficult to do when learning how to play golf. When someone says swing easy, it’s a way of saying good luck by hoping their swing is effortless and easy to do”.

Dupa evenimentul din 27 august, toți participanții vor primi din partea sponsorilor World Travel (reprezentantul exclusiv ROYAL CARRIBEAN în România) și OTP BANK (divizia de Private Banking)  o ofertă specială, destinată exclusiv dumneavoastră.

Toate informațiile sunt postate pe pagina am.golf la secțiunea Cupa Elis.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Elis Pavaje România

Comunicat de Presa

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

1 Mesaj

  • Dutu N Posted august 26, 2022 9:25 am

    Frumos! Felicitări orgnizatorilor

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial