Golf Room
Golf Room
DESPRE

Golf Room este locația perfectă pentru extrasezonul de golf dar și pentru antrenamentele din timpul sezonului. Cele trei simulatoare îți dau posibilitatea să joci golf individual sau cu prietenii pe cele mai bune terenuri din lume.

Faptul că te poți antrena tot anul în București, indiferent de vremea de afară este un alt avantaj pe care îl oferă jucătorilor, acestea pot fi individuale sau cu ajutorul antrenorilor profesioniști – PRO.

Aici aveți ocazia de a încerca un prietenos și elegant simulator de indoor golf, chiar în centrul Bucureștiului. Atât pasionații de golf, cât și amatorii pot beneficia de tehnologie, pentru imbunătățirea jocului de golf.Dotată cu cele mai bune echipamente din domeniu, GolfRoom creează utilizatorilor săi experiențe autentice.

Tehnologia Foresight Sports măsoară cu precizie coordonatele de zbor a mingii și ale crosei. Avantajul cel mai mare al acesteia îl reprezintă posibilitatea unică de a-ți îmbunătăți jocul, indiferent de vremea de afară sau de timpul pe care îl ai la dispoziție.

GolfRoom este potrivit și începătorilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a descoperi tainele jocului, fără presiunea de pe teren. Sub atenta îndrumare a lui Alexandru Vlăduți, singurul antrenor din România certificat la nivelul al III-lea din cadrul World Golf Teachers Federation of Great Britain & Ireland, golful va deveni, cu siguranță, o plăcere.

Ce noutăți aduce GolfRoom?

Și de data aceasta cei de la GolfRoom reușesc să ne surprindă: noua locație are adiacent o sală de sport, în care membrii  GolfRoom vor putea face exerciții de golf-fitness. Este vorba de Beat45, un boutique fitness studio unic, inspirat din cele ale metropolelor lumii (New York, Londra etc.). Antrenamentele au la bază conceptul HIIT ( High Intensity Interval Training ) și oferă o experiență intensă de fitness, menită să ajute participanții în arderea a până la 1000 de calorii în doar 45 de minute.

golfinromania.com – recomandă acest simulator de golf tuturor  pasionaților acestui sport dar și celor care doresc să înceapă să joace golful și care se simt atrași de jocul de golf.

Contact

Program Golf Room: Luni – Vineri 08:00 – 22:00; sămbătă – duminică 09:00 – 22:00 – Rezervări: 0745 201 648 – www.golfroom.ro

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

Aleea Alexandru nr. 35, București –  hello@golfroom.ro – 0745 201 648
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial