Noua platformă am.golf este online I Full Review I
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cuvinte 1150 –  Timp de citit: aprox 10 min

Încă de ieri noua platformă am.golf este online și vreau să vă spun că sunt pur și simplu încântat de aspect dar și de noile funcții. Țin minte că în vară când am jucat match play împotriva vecinilor maghiari de la Viharsarki, aceștia erau uimiți de ce sistem foloseam pentru a introduce scorul și pentru generarea rezultatelor. Aveau și eu un sistem dar nu se apropia de vechiul am.golf

Acum cu noul sistem, cred și sunt convins că România este printre primele țări în Europa ca sistem de monitorizare hcp, introducere punctaje și așa mai departe.

Iată că avem și noi cu ce să ne mândrim, avem probabil cea mai modernă aplicație pe care o folosim toți, de la federație la cluburi și mai departe la jucători.

Mulțumim Frumos Adrian Sătmărel  

Știam de ceva vreme că dezvoltatorul de software vine cu o îmbunătățire și cu funcții noi, am și avut ocazia să intru pe ea pentru a testa puțin noile funcții.

Eh dar acum când e gata parcă e altceva și meritul  îi revine colegului nostru de la Cluj Adrian Sătmărel ( și bineînțeles echipei conduse de el ) un pasionat desăvârșit a jocului de golf care a pus urmărul serios la dezvoltarea acestui sport în România.

Noul am.golf

Dacă încă nu ați intrat e important de precizat că user name-ul și password-ul nu au fost schimbate deci vă logați cu aceleași date de până acum.

https://app.am.golf/

https://app.am.golf/

Încă de când tastez în browser am.golf observ că ,, domeniul ” nou este app.am.golf, deci o aplicație a jucătorilor de golf, în limba engleză, iar asta pentru mine înseamnă că dezvoltatorul o vrea mai mare decât ne putem imagina noi în acest moment.

Cine știe poate în câțiva ani o vedem folosită de țări celebre în ale golfului.

Pagina de start ( Home page ) 

În partea de sus ca și până acum avem ultimele rezultate, de la stânga spre dreapta iar imediat sub avem butoanele principale: Home, Clubs and Organizations, Players, Events, Tee Times, Community, News + Emoticon pentru profilul jucătorului, shopping cart și bell icon pentru notificările din aplicație.

Cei care sunt Admin la un club, la un driving range sau la un simulator au și un buton de ,, switch to admin ” pentru a intra în secțiunea clubului pe care îl administrează.

Clubs and Organizations

Clubs and Organizations - am.golf

Clubs and Organizations

Este secțiunea unde vedeți cluburile de golf, unde puteți accesa fiecare club în parte pentru a putea afla detalii despre acestea. Ca noutate apăsați butonul ,, follow “ la clubul preferat ( cred că abonații sunt follow by default ) iar în momentul în care clubul postează un concurs, eveniment sau o știre nouă vă apare la iconița de notificări ( bell icon ).

Players

Highlighted Players am.golf

Highlighted Players

Avem bineînțeles lista jucătorilor din aplicație ca și până acum dar secțiunea aceasta aduce câteva lucruri noi și utile. Recordurile jucătorilor din aplicație, precum și ultimul turneu câștigat. Cum ar veni cei mai buni dintre cei mai buni cu recorduri precum: 8 birdies pe o rundă de golf; 16 turnee câștigate; recordul de punctaj/o rundă de concurs; record de medie de puncte/5 concursuri; 17 special awards; 112 turnee jucate…. adică secțiunea asta e pur și simplu WOW…

Players – Profilul tău

Statistici personale am.golf

Statistici personale

La secțiunea players ai iconița de ,, serch ” ca și până acum dar dacă intri pe tine ca și jucător observi că ai mai multe statistici și informații folositoare: Global Handicap Rank; National Handicap Rank; Home Club Handicap Rank; Tournaments Played; Best Tournament Result șiii un buton mic ,, more stats “, nu treceți pe lângă el pentru că aveți lucruri interesante acolo.

Average Strokes to par; Percentage par or better; par 3 average; par 4 average; par 5 average; number of holes played

Events

Înregistrare concurs am.golf

Înregistrare concurs

Locul unde apar concursurile, cele care se organizează în perioada apropiată  sunt mai sus iar celelalte sunt trecute mai jos. Înregistrarea este simplă, dupa ce intri pe eveniment ( concurs ) apeși  butonul albastru ,, Register “.

Ai și varianta de Follow event adică să urmărești noutățile transmise de clubul organizator.

Îmi place mult mai mult această nouă variantă de a vedea concursurile, în plus sponsorii, locul unde se pun logo-urile ( fără de care nu putem organiza concursuri ) au un spațiu mai aerisit și mai mare.

Tee Times

rezervare tee-time am.golf

rezervare tee-time

Fiind o funcție nouă față de vechea platformă, am fost foarte curios să văd dacă și mai ales cum funcționează. Am selectat clubul pe care îl administrez, am trecut că vreau să joc, dată, oră, ( dacă vrei crose, push cart, buggy ) – acestea în momentul testului nu se puteau selecta – am dat request iar un e-mail venit pe adresa setata de mine la KingsLand Country Club a venit instant. În viitor această funcție vine legată la un procesator de carduri ( probabil pentru fiecare club ) astfel în momentul rezervării vei achita online green fee-ul.

Community

Aplicația am.golf funcționează ca o aplicație în adevăratul sens al cuvântului, community e un fel de facebook al jucătorilor de golf înregistrați. Intră acolo și postezi feeds și poze, urmărești jucători sugerați.

Player MyAccount

Confirmare hcp am.golf

Confirmare hcp

Este iconița cu ”omulețul” imediat după butonul principal ,, News “. Locul unde îți introduci datele personale, unde îți setezi parolă, e-mail, etc cea mai mare noutate este că îți poți transmite singur handicapul sub formă de PDF către o entitate care ți-a solicitat acest lucru.

Poate un concurs în afara României sau poate pentru un friendly round pe un teren care îți solicită confirmarea de hcp.

Un mare pas înainte aici, meritul este a lui Adrian dar și a Federației care și-au dat acordul pentru folosirea aplicației încă din primăvară.

App Store și Google Play

Curând vom găsi în cele două magazine și aplicatia pentru mobil, ceea ce face ca utilizarea să fie mult mai ușoară pentru dispozitivele mobile.

Concluzie am.golf

Aplicația aceasta arată bine, ne arată statistici folositoare, ne ajută în activitatea noastră de jucători, ajută cluburile de golf să își administreze jucătorii și concursurile. Mulțumim Frumos încă o dată Adrian S. ( follow în aplicație aici ) și echipei conduse de el.

Aștept părerea voastră despre noul am.golf pe rețelele sociale sau în feedul aplicației.

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

 

 

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial