Experiența mea la GolfLab Academy !!!
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

15781267_1809269035980311_1222177937101498549_n

La sfârșitul anului trecut pe o vreme mult mai călduroasă decât zilele acestea am decis, alături de bunul meu prieten Radu Cirtina, să mergem la puțină mișcare. Știu că în această perioadă vă gândiți mai mult la schi sau la snowboard dar noi ne gândeam doar la ziua superbă de golf ce avea să urmeze.

Nu sunt multe locații în România unde poți practica indoor golf, sunt sigur că ați auzit deja de GolfRoom din București dar azi aș vrea să vă povestesc despre un alt loc unde vă puteți antrena și în extrasezon.

Da, GolfLab Academy are la Cluj Napoca un driving range pe care s-a construit de curând o încăpere de aproximativ 40 m² cu poartă rabatabilă și cu încălzire. Locația nu era finalizată la momentul vizitei noastre dar cele zero grade cu soare și fără vânt ne-au încurajat să ne antrenăm afară.

15781267_1809356109304937_7938816978650322083_n

Profesorul de golf Mircea Stoica este proprietarul locației dar sunt sigur că îl cunoașteți deja; poate ați luat ore de golf de la el sau poate doar l-ați întâlnit pe terenul de golf. Eu am avut ocazia să îl cunosc pe Mircea prima dată virtual, apoi au fost câteva discuții telefonice iar mai apoi ne-am și întâlnit pentru a discuta cum putem contribui, împreună, la dezvoltarea golfului Românesc.

După câteva mingi de încălzire, au urmat primele probleme în ceea ce mă privește, începând cu prinderea crosei, poziția la minge, swing-ul și așa mai departe dar Mircea este un adevărat profesionist și a început imediat să mă corecteze intens. Mi-am dat seama că pentru a juca frumos dar mai ales pentru a juca pe fairway am nevoie de mult ajutor,  însă știam că sunt pe mâini foarte bune. Am să las mai departe imaginile să vorbească de la sine…

Înainte de lecția de golf cu profesorul Mircea Stoica…

 

În timpul lecției de golf…

 

După lecția de golf…

 

Sincer, Mircea a avut o răbdare incredibilă, a știut exact de unde să înceapă cu modificările în așa fel încât să progresez rapid. Are o metodă de a preda care nu este deranjantă deloc dar în același timp este foarte riguros și are așteptări mari de la elevii săi. Avem încă foarte mult de lucru și abia aștept să merg iar la Cluj pentru a doua sesiune. Ca și blogger la Golf în România – www.golfinromania.com ținta mea este una foarte simplă,  îmi doresc să am un swing foarte corect tehnic și foarte frumos. Nu ascund faptul că am primit temă de casă: 1000 de mingi în driving. Aștept să urce temperaturile de la -15  grade C la măcar +1  –  +2 grade celsius ca să îmi pot îndeplini sarcinile trasate de Mircea.

Pe lângă partea practică a lecției de golf am beneficiat și de aparatura foarte modernă pe care Mircea o are în dotare, Flightscope x 2 și K-vest 3D.

 

Spre sârșitul articolului vreau neaparat să vă arăt de ce am mare încredere în GolfLab Academy și în metodele de predare golf ale lui Mircea.

 

Cam atât despre experiența mea la GolfLab Academy

Vă doresc un An Nou plin de realizări cu multe  runde de golf

Călin Păcurar

mă găsești aici – www.golfinromania.com sau Facebook sau Linkedin

Magazin Online cu Produse și accesorii de golf, cu peste 400 de produse pe stoc: proshop-online.golfinromania.com

gir-email-signature

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial