golfinromania.com pe 65 în “Top 100 Golf Blogs To Follow in 2020”
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

UPDATE 17.05.2020

Articolul inițial l-am scris prin 2017 când încă vizitatorii de pe blog erau mult mai puțini. Între timp jocul de golf din România a crescut: au crescut și numărul terenurilor, a crescut și numărul simulatoarelor indoor, au crescut și numărul de jucători, am scris mai mult pe blog și am adăugat un subdomeniu și anume GOLF PRO SHOPUL Online – proshop-online.golfinromania.com

Toate acestea au dus la creșterea traficului pe golfinromania.com 

Pagina a început timid în 2016 cu 2.700 vizitatori unici, a ajuns în 2018 la peste 10.000 de vizitatori unici iar în 2019 a avut peste 18.000 de vizitatori unici.

În prima parte din 2020 ( ian – mai ) are peste 9.000 de vizitatori unici, estimarea pentru acest an fiiind de peste 21.000 de vizitatori unici.

Locul 65 în ” Top 100 Golf Blogs To Follow in 2020 “

FeedSpot – blog.feedspot.com/golf_blogs/ este o pagină care monitorizează blogurile și paginile de golf din întreaga lume – cu update lunar –  iar surpriza acestei luni a fost faptul că domeniul golfinromania.com a ajuns până pe locul 65, cea mai bună poziție atinsă până acum.

O reușită care se datorează în cea mai mare parte celor care citesc și vizitează această pagină.

Mulțumesc Frumos

Călin Păcurar

________________________________________________________________________

 

2017: Golf în România în top 1oo

Încep cu un mare: MULȚUMESC FRUMOS tuturor celor care au intrat pe blog de la înființare și până azi. Datorită vouă golful din România este mai vizibil nu doar în țară dar și la nivel mondial.

Sunt foarte entuziasmat de faptul că feedspot.com a introdus www.golfinromania.com în topul celor mai bune bloguri de golf de pe internet și asta pentru mine este rezultatul muncii de peste un an și jumătate.

Au fost articole bune sau poate mai puțin bune. Unii au apreciat munca și poate au fost alții care nu au privit cu ochi buni conținutul postat pe blog.

Sigur, cel mai important lucru este că am reușit să adun informațiile despre jocul de golf din România, despre terenurile de golf, despre profesorii de golf, despre concursurile de golf într-un singur loc.

Golf în România – locul 84

Topul celor 100 de bloguri de golf din lume se poate vedea AICI  iar mai jos găsiți o captură cu poziția numărul 84

Mă înclin dragi jucători și non jucători și vă mulțumesc încă o dată

Joc Bun să aveți
Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram

www.golfinromania.com

www.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial