Golf în România: 10 noutăți și recorduri apărute în ultimul an
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

În ultimul an calendaristic au apărut mai multe noutăți sau recorduri în jocul de golf din România, toate la fel de importante, ordinea fiind aleatorie.

  • Deschiderea terenului Theodora Golf Club

Cu siguranță este noutatea cea mai mare din golful autohton, un teren nou de golf cu 18 trasee, facilități de cazare, driving range, restaurant, academie de golf, etc. Avem un teren la standarde înalte cu un traseu PAR 6 ( cel mai lung din Europa ).

  • Record de participare într-un concurs de golf din România

28 – 29 aprilie 2018 – Transavia Golf Cup Xth Edition a fost cel mai așteptat concurs de golf din România și jucătorii au vrut să bifeze acest eveniment important drept dovadă numărul de înscriși conform am.golf au fost exact 132.

  • Primul PRO-AM din România

Golf Club Paul Tomiță a fost gazda primului turneu PRO Am din România, cel puțin de când avem platforma am.golf iar organizatorii au fost prietenii de la www.professional-golf-romania.ro

  • King’s Land Golf Club schimbă administratorul

Micul club de 6 trasee ( proiectat de 9 ) transferă dreptul de administrare și management către o companie locală care nu întâmplător îmi aparține. Trei concursuri majore ( 26 -30 de jucători – maximul terenului ) – Rotary Golf Charity Cup 2nd Edition, UAMT Golf Cup 2nd Edition și MyDeck Golf Open 1st Edition aduc un plus de imagine și revigorare.

  • Kids Golf Tour Romania – GolfLab Academy

Singurul turneu ( 5- 6 etape ) de golf din România dedicat copiilor este organizat de GolfLab Academy unde este profesor Mircea Stoica. Cu siguranță este o realizare excepțională și merită toate aplauzele și încurajările noastre.

  • Sungarden Golf Club schimbă administratorul

Exact acum o săptămână am anunțat în premieră ( oficial ) pe facebook Golf în România faptul că cei de la Sungarden Golf Club au schimbat administratorul terenului, acesta fiind Adrian Sasu de la ChampDu Golf. În plus au venit și cu un manager de golf în persoana lui Ionuț Matei.

  • Capitala are trei simulatoare de golf

Champ Du Golf care se extinde și outdoor ( putting green & Bunker ). Golf Room s-a mutat în casă nouă și respectiv Golf Studio Romania care au organizat recent primul lor turneu.

  • Primul simulator indoor de golf din Cluj Napoca

InTo Golf este primul simulator indoor de golf din Cluj Napoca și se deschide în mai puțin de 30 de zile

  • Record de abonați 

ChampDu Golf cel mai mare simulator de golf din România, care folosește tehnologie Trackman, are peste 120 de abonați, un număr la care cluburile mici de golf doar visează.

  • Magazin online cu produse și accesorii pentru jocul de golf

Două luni au trecut de când s-a deschis primul PRO SHOP ONLINE din România cu produse și accesorii pentru jocul de golf. Inițial cu 50 de produse pe stoc, după câteva zile 100 de produse pe stoc iar zilele acestea ajunge la peste 150 de produse ( diferite ) pe stoc și bineînțeles livrare rapidă ( 24 – 48 de ore ) în toată România. Până la sfârșitul acestui an peste 500 de produse diferite vor putea fi achiziționate din acest magazin online, la cele mai bune tarife din Europa și România.

  • BONUS: Federația Română de Golf 

Din ianuarie au fost zvonuri și confirmări că la Federație lucrurile se vor schimba. Chiar dacă lucrurile au mers mai greu decât am crezut, lucrurile par a se îndrepta într-o direcție bună. Așteptăm să primim vești oficiale cât de curând.

Atât pentru azi,

Joc Bun

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial