Expoziție Online pe Golf în România – semnată Golf Art by Trif Alin
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Nu îmi dau seama câți dintre voi ați intrat pe Golf Art by Trif Alin, la fel cum nu îmi dau seama dacă ați auzit de Trif Alin, care este totuși destul de cunoscut în comunitatea jucătorilor de golf din România.

Lucrările lui Alin au fost expuse la diferite evenimente și concursuri de golf  în locații precum: LightHouse Golf Resort, Champ Du Golf, Lac De Verde Golf Club, Theodora Golf Club; cea mai recentă  fiind colecția ” Black & Gold ” din cadrul complexului SunGarden Resort, Baciu – Cluj Napoca, chiar în interiorul clubului de golf.

Azi vreau să pun umărul la promovarea frumosului, la promovarea lucrărilor lui Alin care combină perfect pasiunea lui pentru Golf și respectiv cealaltă mare pasiune a lui, Arta.

Despre Trif Alin – Golf Art by Trif Alin

Trif Alin a studiat la Liceul de Artă din Sibiu, orașul său natal iar mai apoi a absolvit Facultatea de Artă din Timișoara, specializare artă și grafică. Datorită pasiunii sale pentru artă, a începe să colaboreze cu numeroase proiecte găzduite de Sibiu – Capitală Culturală a Europei în 2007, toate legate de evenimente artistice și proiecte culturale.

Trif Alin

Trif Alin

În scurt timp, părăsește țara pentru un masterat pe design interior în peisajul superb al Andaluziei, Huelva, Spania. Extrem de pasionat de arhitectură și desen, el lucrează ca designer de interior, pictor de artă și de asemenea, design publicitar timp de 10 ani.

Revenind la rădăcinile sale în 2010, sa alăturat clubului de golf Paul Tomita unde se apropie de acest minunat sport, jocul de golf. Imediat se naște o combinație dintre cele două pasiuni ale sale ( arta și golful )  “golf & art” de Trif Alin.

Artistul dorește să promoveze golful românesc și golful internațional, însoțit de unicul său proiect. Acesta este de fapt primul proiect de acest gen promovat în România, iar acest concept este sprijinit în mod direct de multe cluburi de golf din întreaga țară dar și de jucătorii de golf.

.

.

Expoziție Online pe Golf în România – semnată Golf Art by Trif Alin

” Aceste lucrări unice – semnate GolfArt By Trif Alin – sunt protejate de legea drepturilor de autor. Copierea sau replicarea acestora se pot face doar cu acceptul autorului” căruia puteți să îi scrieți AICI iar AICI puteți comanda versiunea preferată dintre acestea sau de ce nu o variantă ,, custom made “.

Data viitoate vă povestesc despre colecția ” Black & Gold ” pe care o puteți vizualiza ( LIVE ) în Club-House-ul SunGarden Resort.

Joc Bun,

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial