Ce cadou să cumperi unui jucător de golf, de Craciun !!!
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Ce cadou să cumperi unui jucător de golf ?

Mai este foarte puțin timp până la sărbătoarea Crăciunului și febra alergării dupa cadouri este în toi. Poate vin cu acest articol puțin prea târziu dar promit că am să îți propun cadouri care se cumpără ușor și care sunt foarte la îndemână.

Este important de reținut faptul că dacă partenerul tău/partenera ta este jucător/jucătoare de golf și este cu adevărat pasionat/pasionată de acest sport, nu are rost să te complici cu alte cadouri care nu au legătură cu golful. Da, știu că e complicat să cumperi cadouri, lucruri, obiecte, echipamente pentru pasionații de golf, însă cu puțin ajutor din partea mea sper să o/îl dai pe spate :).

Să o luăm cu începutul, te rog frumos să NU cumperi crose de golf. Da ai înțeles bine NU cumpăra cel mai nou driver deoarece e ca și cum ai arunca banii la coș. NU cumpăra cel mai nou set de crose iron pentru că sunt foarte multe modele și partenerul tău/partenera ta de viață NU va aprecia un cadou pe care nu îl va putea folosi în sezonul care urmează.

Evident nu se pune problema să cumperi un putter din aceleași motive deja enumerate mai sus. Noi cei care jucăm golf suntem foarte pretențioși când vine vorba de crosele pe care le folosim. NU ne dorim un cadou greșit, vrem neaparat să testăm crosele pe care le vom folosi în următorii ani.

Și pentru că în acest articol mi-am propus să te ajut cu ponturi despre idei de cadouri pe care să i le faci partenerei tale, partenerului sau copilului tău, enumăr mai jos lucrurile care merită să le pui sub brad.

1. Pantofi speciali de golf. Sigur îi știi mărimea deci poți să cumperi fară probleme, prețurile variază între 50 Euro și 150 de Euro. Găsești modele si variante AICI

2. Tabăra de golf pentru copii 4 – 11 februarie 2017 este o colaborare între Agenția Euromaidec Touring și GolfLab Academy. Cu siguranță este un cadou inedit pentru cei mici pasionați de acest superb sport. Costă 595 de euro și poți afla mai multe AICI.

3. Mănuși poți comanda 2-3 perechi că nu se supără nimeni iar la mingi de la 12 buc în sus. Recomand să te furișezi până la bag-ul de golf și să te uiți ce tip de mânușă și mingi folosește.  Ambele le găsești în magazinele recomadate la punctul numărul 1.

 4. PGA Tour Pro Sized Augusta Putting Green Mat. Să ai propriul putting green acasă este visul orcărui jucător de golf.  Are dimensiuni rezonabile 1.5m/3m, costă în jur de 300 lire și găsești detalii AICI.

5. Dacă ești din București sau împrejurimi trebuie să știi deja că s-a deschis GolfRoom. Cumpără de pe http://golfroom.ro/services/golf/ un voucher pentru 18 cupe, o să te coste în jur de 150 de lei dar hey, să joci pe Royal Troon în extrasezon este neprețuit :).

 

6. Bushnell Tour V4 Jolt Laser Rangefinder with Slope Technology, sună puțin SF însă orice jucător de golf are nevoie de așa ceva pentru a măsura distanța pe terenul de golf. Costă 300 de lire dar merită toți banii și îl poți cumpăra de aici Golf Pro Shop Online ( transport gratuit ).

7. Jucătorii de golf vor să devină din ce în ce mai buni așa că recomand cu drag pachetul profesorului de golf Mircea Stoica. Golf Lesson Pack are inclus 20 de lecții, costă 2000 de lei și îl puteți cumpăra de pe GolfLab Academy.

 

PS: Oferta este valabilă până la sfârșitul anului 2016.

8. Nu am cum să omit cadoul suprem pe care orice jucător de golf și-l dorește și anume un abonament pentru sezonul 2017. Tarifele sunt între 100 de euro și 1700 de euro în funcție de zona în care locuiți. Vă invit să intrați pe descrierile de la fiecare teren de golf din România pentru a afla detalii despre prețuri și date de contact, este unul dintre cele mai rapide cadouri pe care îl puteți cumpăra.

CLUBUL DIPLOMAȚILOR  – București, GOLF CLUB PAUL TOMIȚĂ – Județul Alba, TITE GOLF RESORT – Județul Timiș, KINGS LAND COUNTRY CLUB – Județul Bihor, LAC DE VERDE GOLF CLUB – Județul Prahova, SELAS GOLF CLUB – Județul Prahova, SUN GARDEN GOLF CLUB – Județul Cluj, TRANSILVANIA GOLF CLUB – Județul Cluj

Mai pune un golb în forma unei mingi de golf lângă oricare din ideile de mai sus și15672702_1806510762922805_3783667408968649649_n aveți cadoul perfect pentru seara de Crăciun. Este producția unor jucători de golf din România și poți să le scrii AICI dacă iți dorești și tu unul.

Vă doresc Sărbători Fericite alături de cei dragi sau pe terenul de golf.

Călin Păcurar

mă găsești aici – www.golfinromania.com sau Facebook sau Linkedin

gir-email-signature

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial