Ce cadou ( poți ) să cumperi de Crăciun unui jucător/jucătoare de golf !!!
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Goana după cadourile de Crăciun a început. Azi vreau să dau o mână de ajutor celor care au parteneri sau prieteni jucători/jucătoare pasionați/pasionate de golf. Trebuie să spun încă de la început faptul că pasionaților de golf, le place să își aleagă singuri produsele de care au nevoie dar pot spune la fel de bine că sunt anumite lucruri pe care le poți cadorisi cu mare încredere.

Ce își doresc golferii, de Crăciun ?

Sondaj grup Golf în România

Sondaj grup Golf în România

Suntem jucători de golf, ne leagă aceeași pasiune dar suntem unici în felul nostru. Dorința mea posibil să nu fie la fel cu dorința altui pasionat de golf iar în acest caz cel mai bine este să pui întrebarea corectă.

Acum mai bine de o lună am postat pe grupul pasionaților de golf ,, Golf în România ” ( te invit și pe tine în acest grup cu un simplu click AICI ) o întrebare simplă cu variante de răspuns la alegere. ,, Ce cadouri își doresc jucătorii/jucătoarele de golf sub bradul de Crăciun ? ”

Rezultat Sondaj – Top trei cadouri de Crăciun

  1. O vacanță la golf,  în sezonul de iarnă
  2. Vouchere cadou – ca să-și aleagă singuri produsele
  3. Abonament golf pentru sezonul 2020

Luăm pe rând fiecare punct, le întoarcem pe toate părțile și încercăm să vedem care sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia.

O vacanță la golf în sezonul de iarnă

Personal cred că dacă facem referire la o familie de golferi atunci deja vacanța este programată și mai ales achitată dar cadoul poate fi o a doua vacanță la care cu siguranță nici unul din cei doi nu se așteaptă. În Europa alternativele sunt relativ simple: Cipru, Turcia,

Maxx Royal Belek

Maxx Royal Belek

Spania sau Portugalia iar prețurile pornesc de pe la 600 – 700 euro/persoană/7 nopți cu 3-4 runde incluse + bilete de avion.

Dacă vorbim de zone și mai calde: Dubai, Caraibe, SUA – Florida, etc. atunci costurile încep de pe la 1500 – 2000 euro/persoană/7 nopți, cu bilete de avion incluse + rundele de golf.

De ce să cumperi: Pentru că nimic nu î-l face mai fericit pe un pasionat de golf decât să-și joace runda/rundele liniștit la căldură.  Să nu uităm că în România urmează 3 luni de extrasezon, iarnă, frig, zăpadă.

De ce să nu cumperi: Dacă nu ești soț/soție, iubit/iubită este destul de complicat să faci cadou o vacanță la golf.

Important dacă cumperi: Verifică programul celui cadorisit pentru perioadă în care dorești să cumperi vacanța.

Vouchere cadou

O variantă ideală și din punctul meu de vedere este să oferi un voucher de cumpărături drept cadou, astfel jucătorul/jucătoarea de golf își alege pe baza acestuia produsele preferate ( mărime, culoare, marcă, etc ) iar tu poți fi sigur că nu ai greșit.

Voucher Cadou - golfinromania.com

Voucher Cadou – golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE golfinromania.com îți oferă variante de vouchere valorice începând cu 100 de lei până la cât doriți voi. Poți achiziționa Vouchere Cadou de AICI.

De ce să cumperi: Jucătorul/jucătoarea de golf își cumpără ce dorește, este o metodă simplă de achiziție, nu trebuie să aștepți să vină curierul ( mai ales în perioada aceasta sunt întârzieri ), îți intră pe adresa ta de e-mail imediat după procesarea plății și mai rămâne să dai doar un print la imprimantă.

Abonament pentru sezonul următor

Cu gândul la sezonul 2020

Cu gândul la sezonul 2020

Orice pasionat de golf se gândește deja la sezonul următor. Cu siguranță este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi un golfer și pot spune sigur că nu ai să greșești deloc cu această variantă. Poate fi abonament la ” home course ” sau poate fi un abonament pentru indoor dacă ai unul în orașul în care locuiești.

De ce să cumperi: Pentru că accesul nelimitat pe terenul de golf este de neprețuit iar această perioadă poate oferi și reduceri.

De ce să nu cumperi: Puține terenuri de la noi au publicat deja tarife pentru sezonul următor.

Important dacă cumperi: Verifică dacă nu și-a reînoit deja abonamentul.

Recomandări golfinromania.com

Mingile de golf sunt acel lucru de care jucătorii de golf au nevoie tot timpul, niciodată nu sunt prea multe și este foarte simplu să verifici ce model sau marcă trebuie să cumperi. Trebuie doar să te uiți în bag-ul celui cadorisit, vezi ce model de minge folosește și cauți AICI, ai o mulțime de variante.

Ornament de Crăciun

Ornament de Crăciun

Mingi de golf sub forma unui ornament de Crăciun. Am postat un tutorial video despre cum poți chiar tu face unul iar dacă nu te descurci se poate achiziționa de AICI cu mingile preferate.

De ce să cumperi: Pentru că după ce trec sărbătorile mingile din ornament se folosesc pe teren în sezonul următor.

Concluzii

Chiar dacă am venit cu aceste recomandări în acest articol, nu înseamnă că nu sunt și alte variante. Dacă încă nu te-ai hotărât asupra cadoului de Crăciun poți să dai o privire peste cele peste 250 de produse disponibile pe PRO SHOP ONLINE golfinromania.com  sunt sigur că ai să găsești ceva. Ai livrare rapidă în 24 – 48 de ore ( dar pot apărea întârzieri în această perioadă ).

Important e ca tu să fii acasă de Crăciun sau chiar pe terenul de golf dacă și partenerul/partenera din viața ta este la fel de pasionat/pasionată de acest sport.

Vă doresc Sărbători Fericite alături de cei dragi.

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial