Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Golf Transilvania Business Challenger se desfășoară pe data de 20 mai la SunGarden Golf Club și este un turneu la care concurenții participă pe bază de invitație. Aceasta fiind trimisă de către organizatorii evenimentului, revista economică Transilvania Business.

Despre revista economică Transilvania Business16174412_1287433554635965_2463965352408411602_n

” Revista lunară Transilvania Business este singura publicație premium focusată preponderent asupra vieții economice din Ardeal și Banat, dar care integrează firesc și investițiile reper din București și trenduri internaționale. Are distribuție națională prin Inmedio, Zirkon Media și cursele TAROM, dar și printr-o rețea de parteneri.

Revista face cunoscută activitatea antreprenorială, explică ingredientele succesului profesional, fapt care duce la creșterea expunerii și notorietății companiilor în mediul de afaceri, publicația fiind partener al evenimentelor majore dedicate sectorului B2B “

SURSA: www.transilvaniabusiness.ro

Golf I Bal Medieval I Conferințe I

Toate acestea într-un singur eveniment Transilvania Open 4 Business și are loc în perioada 18 – 20 mai la SunGarden Resort din comuna Baciu. Pentru conferințe și Bal Medieval vă puteți înscrie AICI.

  • 18.05 – Conferința Reconsider Real Estate and Logistics from the building you live in, to the building you work in
  • 18.05 – Conferința Creat în Transilvania – Redefining regional opportunities
  • 19.05 – A tale of 13th Century – Petrecere cu tematică medievală
  • 20.05 – Turneul Golf Transilvania Business Challenger

Golf Transilvania Business ChallengerDSC_0323

Când am scris topul celor 10 concursuri de golf din România nu am stat deloc pe gânduri să includ acest concurs. Vorbim de un eveniment major care se desfășoară pe trei zile la un hotel de 4* care nu întâmplător are și cel mai bun teren de golf din România.

Sunt foarte bucuros că am primit o invitație la Golf Transilvania Business Challenger. Iată că încet dar sigur organizatorii de evenimente/concursuri de golf își doresc să aibe vizibilitate și înțeleg perfect rolul blogului Golf în România.

Hole-In-One

Dacă vom avea un HOLE-IN-ONE, înscris de unul din jucători ( cel mai probabil la gaura nr. 1/10, PAR 3, 168 m ) atunci acesta merge acasă cu un Audi Q5 pus la bătaie de Autoworld Cluj-Napoca. Partenerii care doresc sa fie inițiați în acest sport vor beneficia de cursuri de specialitate.

Mulțumesc frumos Revistei Transilvania Business pentru invitație și le doresc succes în organizarea evenimentului.

Joc bun să aveți,

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial