Cum a fost la RENAULT SERVICE – HOLE IN ONE CHALLENGE
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

RENAULT SERVICE – HOLE IN ONE CHALLENGE poate intra liniștit în topul celor mai bune concursuri organizate pe terenurile de golf din România. Mai mult decât atât este al doilea ca mărime după numărul de participanți, 70 la număr, în continuare ZACARIA GOLF COMPETITION râmâne lider pe acest segment.Logo RENAULT SERVICE - HOLE IN ONE CHALLENGE

Am ajuns la Golf Club Paul Tomiță în jurul orei opt. După patru ore de mers cu autoturismul, căci atât am de mers de la Oradea la Pianu, pe o ploaie torențială care nu dădea semne să se oprească.

Primul gând a fost dacă se mai ține competiția sau nu. Aveam deja experiența ( din postura de organizator )  unei competiții desfășurate pe ploaie ( Rotary Golf Charity Cup 2017 ) unde după 12 cupe a trebuit să oprim concursul.

Sigur că prietenii și jucătorii ajunși deja acolo au început să își reamintească de concursul amintit mai sus, unii mai cu groază alții mai cu zâmbete. Am luat paginile  web de prognoză meteo la rând, fiecare cu preferința lui/ei în materie de aplicații weather. Unele arătau că plouă toată ziua, altele că se termină după 2 ore și iese soarele în jurul amiezii.

Cafeaua și poveștile ( nu pescărești 🙂 ) au mai încălzit atmosfera înainte să intrăm în driving range la adevărata încălzire. Aici am avut impresia că nu a fost înghesuială, e drept încă stropii de ploaie nu dădeau semne că se opresc.

În jurul orei 09:20 s-a dat startul concursului RENAULT SERVICE – HOLE IN ONE CHALLENGE în sistem shotgun iar precipitațiile au încetat după aproximativ o oră.Gaura 2 cu premiul RENAULT SERVICE - HOLE IN ONE CHALLENGE

Chiar dacă seceta din acest an a afectat enorm terenul Golf Club Paul Tomiță și mă refer aici la fairway, acesta a fost într-o stare bună de joc iar greenurile au compensat enorm.

În ciuda faptului că erau umede, am avut impresia că sunt foarte rapide, poate îmi confirmă/infirmă cineva acest aspect ( sau posibil să mă înșel și să compar cu greenurile de la King’s Land Country Club 🙂 ).

RENAULT SERVICE – HOLE IN ONE CHALLENGE a pus la bătaie un Renault Megane la traseul numărul doi ( PAR 3 ) dar nimeni nu a reușit să introducă mingea în gaură din prima.

În ultima perioadă au fost destul de multe concursuri cu premii HOLE-IN-ONE. Totuși câștigarea acestui premiu se lasă așteptat deocamdată pe terenurile de golf din România.

După aproximativ cinci ore și jumătate au început să sosească primii jucători iar după predarea score cardului masa pregătită de organizatori a fost pur și simplu delicioasă, nu au lipsit băuturile și prăjiturelele.

Pentru a ne aminti de acest concurs ( cu ploaie ) cei de la RENAULT SERVICE au cadorisit fiecare jucător; o soluție de parbriz și un parasolar de la Dacia-Renault.

RENAULT SERVICE – HOLE IN ONE CHALLENGE – Clasament 

Categoria 1                       Categoria 2                    Categoria 3                Seniors                         Ladies

Daniel Morar                   Păcurar Călin                Sergiu Lepadus        Gyuri Pascu                 Luminita Tzakis

Alexandru Barbat          Călin Sâmpălean          Cristian Bitoana       Barzescu Gabriel        Daciana Somesfalean

Laurentiu Coman           Alin Gavozdea               Barbu Andrei            Ludosan Mircea         Anca Codrin

Nearest to the pin: Viorel Coman

Longest Drive: Vinersar Florin

Felicitări organizatorilor și câștigătorilor, nu uitați să vă abonați la newsletter-ul Golf în România AICI

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram

GIR_Fb-pp Captură de ecran din 2017.09.13 la 11.04.11

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial