Remember Paul Tomita Golf Cup la Clubul Diplomatic
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Remember Paul Tomita Golf Cup este un prim concurs dintr-o serie ce se desfasoara tot in al doilea weekend al fiecarei luni la Clubul Diplomatic Bucuresti. Scopul acestei serii este acela de a celebra 107 ani de la nastere lui Paul Tomita ( 12.06.1914 ). Un mare jucator, mare antrenor si mare caracter căruia i se datorează existența terenului de la Clubul Diplomatic. Paul Tomita este omul care marcat cel mai mult golful romanesc, omul de a cărui viata se leaga cel putin doua dintre terenurile existente la ora actuala in Romania, Golf Club Paul Tomita si Clubul Diplomatic.

Remember Paul Tomita Golf Cup

Motto Concurs: ,, Golf is fun, Golf is for everyone ”

Remember Paul Tomita Golf Cup

Clubul Diplomatic Bucuresti

Sistemul de joc la acest prim concurs este scramble pe echipe, se vor juca 12 cupe iar numarul maxim de jucatori este limitat la 28.

Un eveniment organizat de membrii CDB (echipa de greenkeeping) pentru membri CDB (regular players).

Da! la Clubul Diplomatic greenkeepingul este făcut de trei membri care împreuna cu managementul clubului au decis sa accepte provocarea si sub îndrumarea unui greenkeeper cu experiența sa construiască si să execute un program de întreținere a celor 6 cupe rămase din cele 18 cupe inițiale ale celui care a fost terenul de golf de la Country Club București înființat in 1923.

SALES pe Golf Pro Shop OnlineInițiatori ai acestui eveniment: Mihai Petre, Theo Grecu si Sebastian Grecu

Comunicat Organizatori: ” le mulțumim sponsorilor care au reacționat deosebit de bine la initiativa noastra si au oferit un sprijin însemnat. Datorită perioadei extrem de scurte in care evenimentul a fost organizat, i.e. 10 zile. Mulți dintre cei care ar fi dorit sa vina mai aproape de golf in calitate de parteneri nu au putut sa raspunda într-un termen așa de scurt. “

Parteneri Remember Paul Tomita Golf Cup: Awa Dent; bunbun.ro; champ du golf; crama oprisor; gobananas.ro; golfroom; golf studio; hard rock cafe; hard rock cafe; lexmark; lighthouse golf resort; sarto bespoke; tarom; vitis metamorfosis; whitley neill.

Joc Bun…

Călin Pacurar

Blog: golfinromania.com Shop: Golf Pro Shop Online

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial