Liga Nationala de Golf Betano
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Liga Nationala de Golf Betano 

O serie de patru etape regionale de calificare si o Finală Națională organizate sub egida Federatiei Romane de Golf, cu un fond de premii total de peste 6.500 euro, constând în vouchere și produse de pe Golf în România Golf Pro Shop Online și Izvor de Golf.

Liga Nationala de Golf Betano – ETAPE

Etapa I: 24.04.2021 – Izvor de Golf – Open 
Deschiderea acestui ,, Championship ” are loc weekendul ce urmeaza la Izvor de Golf. O lovitura de imagine prin adaugarea unei etape aici dar care vine sa le confirme munca, efortul  si devotamentul din ultimii doi ani.
Etapa a II-a: 08-09.05.2021 – Cupa Romaniei – SunGarden Golf Club

SunGarden Golf & Spa Resort

Cel mai tehnic teren de Golf in Romania cu ale lui greenuri ( golf greens ) impecabile.
SunGarden Golf Club are onoarea sa găzduiască etapa a doua care este în același timp și Cupa României de Golf. Două zile de joc în care cele nouă trasee vor pune probleme serioase jucătorilor de golf.
Etapa a III-a: 04.06.2021 – Campionatul National – Golf Club Paul Tomita
Istoria și tradiția jocului de golf din România se leagă de Golf Club Paul Tomiță. Acesta este printre singurele terenuri de golf naturale din lume.  ( NB: care urmează natura fără a interveni în amenajare cu utilaje industriale ). Etapa a III-a și în același timp Campionatul Național de Golf au loc aici pe 4 iunie.
Etapa a IV-a: 03.07.2021 – Ladies Gentlemen & Golf – Theodora Golf Club
Daniela Sima, o împătimită a jocului de golf care nu mai are nevoie de nici o prezentare, reușește și în acest an să ne surprindă prin adăugarea acestui concurs ca și etapă în Liga Nationala de Golf Betano – Etapa a IV-a are loc pe 3 iulie în cadrul Ladies Gentlemen & Golf by Daniela Sima la Theodora Golf Club.
FINALA: 10 – 11.09.2021 – Liga Nationala de Golf Betano – Theodora Golf Club
Cel mai mare teren de Golf in Romania, Theodora Golf Club găzduiește si Etapa Finală a acestei serii. Vor juca în finală 72 de jucători, primii trei clasați de la fiecare categorie de handicap.
După două zile de joc se vor desemna câștigătorii acestei serii. Cel mai probabil vom vedea schimbări de clasament până la ultimele găuri.

Live Facebook si Digisport

O altă premieră pentru jocul de golf din România este faptul că primele patru etape se vor transmite live integral pe facebook iar Etapa FINALA are parte de o transmisie live si pe canalul Digisport.

Pentru înscriere stai cu ochii pe am.golf  – joacă etapele din Liga Nationala de Golf Betano și alege să pleci acasă cu vouchere și premii de pe Golf Pro Shop Online Golf in Romania. 

Liga Nationala de Golf Betano,..

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial