La finalul editiei a XI-a a turneului de golf Elis Pavaje
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cea de-a unsprezecea ediţie a Cupei Elis a avut loc sambata, 31 august, pe cel mai mare teren din Romania, Theodora Golf din Teleac, jud Alba.. La start s-au prezentat 76 de jucatori, care au concurat pe o căldură toridă, pentru trei categorii de premii la barbați, două categorii la femei, seniori și două premii speciale ( Longest Drive și Nearest to Pin )

Prima ediţie a turneului Elis a fost în 2007, pe terenul Paul Tomiţă, de la Pianu de Jos. Anul acesta a avut loc cea de-a unsprezecea ediţie, Cupa Elis fiind unul dintre turneele cele mai longevive din Romania.

“După ce golful a devenit un hobby personal, m-am gândit că un turneu ar fi o idee bună chiar şi pentru business, cei mai mulţi dintre adepții acestui sport fiind oameni de afaceri.

Este o ocazie excelentă atât pentru a practica un sport care ne pasionează cât  şi pentru a socializa. Multe prietenii s-au legat în timp ce împărtășeam povestiri la “Gaura 4” sau în timp ce parcurgeam traseul pentru PAR 4.

Probabil, însa,  primul motiv pentru care iubim acest sport este că ne ajută să devenim mai buni. Golful este un sport pentru minte, un sport care te ajută să îți imbunătățești două calități absolut necesare în viața de zi cu zi: coordonarea si concentrarea.

Fiecare lovitură este unică, iar odată ce simți bucuria unei lovituri reușite, nu mai poți renunța la acest sport. “ a declarant Emil Gota, directorul general Elis Pavaje.

Ziua s-a încheiat cu un eveniment într-un cadru de exceptie la restaurantul The View, invitații fiind răsfățați cu bucate și băuturi alese și un program artistic oferit de trupa City Dust, din Cluj Napoca.

“Sperăm că invitații noștri s-au simțit bine și îi așteptăm din nou, la cea de-a XII-a ediție, așa cum i-am obișnuit: în ultimul weekend din luna August”

Turneul de golf Elis Pavaje a fost susținut de sponsori: Rollo Manollo, Zeus Platinium, Antonio Assante, Alira, Peroni, B-Life Botanicals, Alpin 57 Lux, Unika, Chivas, ,  Au mai contribut: Ivatherm, Sano Vita si Pan Foods.

Despre Elis Pavaje

Înfiinţată în 1991, în Petreşti, judeţul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producţie, consultanţa și proiectare, până la transport, montaj și întreţinere pavaj. Elis Pavaje are în prezent trei unităţi de producţie, iar in a doua parte a anului urmează sa redeschidă cea de-a patra fabrică, retehnologizată, in Vintu de Jos, jud Alba. La finalizarea acestui demers compania va detine o capacitate pentru un volum total de cca 20.000mp pavaj/zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba),  Stoeneşti (Prahova), Secuienii Noi (Neamt). Pentru detalii, consultaţi www.elis.ro

Comunicat de presă Elis Pavaje – elis.ro

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial