Impresii despre NemoExpress Golf Cup
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Dacă ați stat cu ochii pe blog și pe rețelele sociale dedicate acestuia, știți deja că weekendul trecut pe o temperatură extremă de vară, am jucat golf în cadrul concursului NemoExpress Golf Cup, alături bineînțeles de ceilalți jucători participanți ( 40 în total ).

Terenul SunGarden Golf Club a fost într-o stare bună pentru această perioadă a anului dar ce m-a impresionat foarte mult pe acest subiect au fost greenurile care au arătat pur și simplu excepțional.

Organizatori, Sponsori și Parteneri

Inițiatorul acestui concurs și sponsorul principal a fost compania de curierat rapid NemoExpress alături de sponsorii secundari: Bronto, Roxer, Tepaso, Gitana Winery, Adami Spumanti, Glenmorangie, Sanbenedetto, Warsteiner Brewery.

Fiecare jucător a primit din partea – Sponsorului Principal NemoExpress – un Golfer Kit Welcome Pack în cadrul ședinței tehnice, imediat după citirea flighturilor.

Categorii de Joc și Premii Speciale 

Cei 40 de jucători au jucat în trei categorii diferite: All Men (0-18 Stroke Play Net) – Locurile: I, II, III; All Men (18.1-36 Stableford Net) – Locurile: I, II, III; Ladies All (0-36 Stableford Net)- Locurile: I; II, III; și în plus au avut puse în joc și trei premii speciale: clasicele Longest Drive și Nearest to the Pin, noutatea majoră fiind premiul special care nu țin minte să se fi jucat în ultimii ani în România și anume Nearest To The Line.

Nearest To The Line este tot un premium special pus în joc de organizatori. Practic se trasează o linie pe fairway, în acest caz a fost aplicată o sfoară de la aproximativ 150 m de tee-box până pe la 230 de m, chiar pe traseul cu numărul trei. Regula fiind foarte simplă, nu contează distanța ci cât de aproape reușești să pui mingea de linie iar câștigătoarea Adina M. a reușit să lase mingea la 1,19 m de linia trasată.

Bugetul de premiere a fost unul foarte consistent care a depășit 4000 de Euro, cei care urmau să ocupe podiumul în funcție de locul câștigat mergeau acasă cu o mașină de tuns gazon, vouchere de cumpărături pe singurul PRO SHOP ONLINE din România – golfiromania.com, green-fees la InTo Golf – singurul indoor golf club din Cluj Napoca, sticle de vin și whiskey dar și multe altele.

After Golf Pool Party

După decernarea premiilor și servirea prânzului care ne-a mai încarcat bateriile ( apropo masa de prânz a fost probabil cea mai bună pe care am servit-o în ultimii ani la un concurs de golf, un mare BIG-LIKE pentru Chef-ul restaurantului SunGarden Resort ) am luat direcția piscinei unde avea să se desfășoare Pool-Party-ul oferit de organizatori și sponsori.

A fost o petrecere privată cu aproximativ 60 de invitați, însă atmosfera a fost incendiară de-a dreptul, într-un cadru mirific la piscină, pe apusul soarelui chiar în mijlocul terenului de golf…

Concluzii după NemoExpress Golf Cup

  • Un concurs complex cu un buget generos care a sărit de 12.000 de euro
  • Golfer Kit Bag: ( prosop, mingi, perie, pitch-mark repairer )
  • O promovare prin afișaje exterioare pe terenul de golf, cum rar am văzut
  • Premii totale de peste 4000 de euro
  • Premiu Special Inedit ( Nearest to the Line )
  • O petrecere de pomină într-un cadru de poveste

Cu gândul la ediția de anul viitor a concursului NemoExpress Golf Cup, vreau să Felicit și să Mulțumesc Frumos întregii echipe de organizare precum și tuturor sponsorilor pentru acest superb eveniment.

Ne vedem sâmbătă la ediția cu numărul XI a concursului Elis Golf Cup

Joc Bun

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial