Despre CAV și Romanian Golf Hall of Fame
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Despre CAV – Toată săptămâna trecută am stat cu ochii pe toate prognozele meteo să văd ce  vreme urmează să fie în ziua concursului CAV Memorial, din weekendul care tocmai a trecut.

Am pornit de acasă pregătit de o vreme cel puțin la fel de ploioasă ca și cea de la ,, Rotary Golf Charity Cup”: rain cover pentru bag-ul de golf; prosop suplimentar pentru a șterge grip-urile croselor; pantofi cu spikes pentru a împiedica alunecarea; umbrelă; tricou de schimb; geacă specială pentru protecție împotriva vântului și a ploii.

Odată ajuns la Transilvania Golf Club în jurul orei 09:00 mi-am dat seama rapid că vom avea parte de o vreme superbă pentru jocul de golf: nici prea cald însă nici cu ploaie așa cum venisem pregătit.

A fost o zi superbă de golf alături de prieteni și pasionați ai acestui sport iar configurația terenului m-a solicitat la maxim, drept dovadă jocul meu a fost sub așteptări. Conform aplicației de pe telefonul mobil, am parcurs un total de 14,8 kilometri, adică peste 19.000 de pași iar nivelul de urcare per total a fost de 57 etaje. Toate acestea împingând cartul pe care stă bag-ul de golf… Da recunosc că am fost epuizat la sfârșit :).

Despre CAV – Ce înseamnă CAV ?

…este prescurtarea numelui Constance Alexandra Victoria, Doole și în același timp un concurs memorial care se organizează  în fiecare prim weekend din luna mai pe terenul de la Transilvania Golf Club. Inițiatorul este Cecil Doole care prin acest concurs își arată recunoștința față de soția lui.

Concursul a fost anul acesta la cea de-a IV-a ediție și s-au înscris 32 de jucători. Pentru mine a fost o surpriză numarul  nu foarte mare de participanți la un concurs cu renume între cele organizate pe terenurile de golf din România.

CAV Memorial Tournament are și un frate mai mare care se ține în Irlanda de Nord pe terenul Massereene în fiecare ultimă zi de joi din luna Mai. Știu că deja sunt mulți jucători din România care merg, dacă vreți să participați intrați AICI pentru detalii.

Tot respectul și admirația pentru Cecil Doole și țin să îi transmit felicitările mele pentru implicare și devotament.

Romanian Golf Hall of Fame18268475_1873771672863380_8920566179926397941_n

În decembrie am scris un articol despre Romanian Golf Hall of Fame, o inițiativă pornită de către domnul Octavian Damian, trofeul se decernează anual în urma propunerilor venite de la jucătorii de golf din România.

Câștigătorul acestei ediții este Adrian Sătmărel, un pasionat al acestui joc care a dezvoltat aplicația de monitorizare a HCP-urilor ( am.golf ), găsești AICI mai multe detalii despre aceasta.

În anii trecuți au mai fost premiați: 

Paul Tomiță ,,pentru dedicarea sa de-o viață și moștenirii pe care a lăsat-o golfului Românesc,, și respectiv Cecil Doole; ,, Pentru implicarea sa în golfulul românesc și sprijinul permanent acordat clubului Transilvania Golf ,,

Câștigătorii CAV 2017 

Cat I:                           Cat II:                          Ladies:                        Specials:

  1. Călin Stoia                 1. Razvan Robotin                1. Daciana Morariu            1. Longest Drive – Ioan Scridon
  2. Radu Matei                2. Andrei Crisan                   2. Alexandra Florea           2. Nearest to the Pin – Liviu Matei
  3. Ioan Scridon              3. Viorel Baltaretu                3. Baltaretu Simona

 

Felicitări organizatorilor dar mai ales câștigătorilor,

Pe data viitoare

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram

13466204_1725516481022234_4073559568327340729_n

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial