Cum a fost la UAMT Golf Cup 3’rd Edition
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Weekendul trecut am organizat pe terenul KingsLand Country Club ediția a III-a, a cupei UAMT Golf. Au fost prezenți 28 de jucători, o performanță incredibilă pentru un teren de 6 trasee care echivalează cu prezența a 84 de jucători pe un teren standard de 18 trasee.

Jucătorii au venit din zone ca și Mureș, Cluj, Alba, Hunedoara, Timiș, Arad, bineînțeles Bihor dar și din partea de est a Ungariei. Știu că relația mea personală cu aceștia este poate cel mai mare avantaj în a avea an de an la această cupă o prezență maximă și de aceea doresc să le mulțumesc frumos pentru sprijinul și ajutorul acordat prin prezența lor la acest turneu.

Fairway 6 – cu o zi înainte de UAMT Golf Cup 3’rd Edition

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

O temperatură perfectă pentru jocul de golf, care a atins maxime de 25-26 de grade, a făcut ca ziua să treacă foarte repede cu toate că runda de competiție a ținut aproximativ 5 ore – 5 ore și jumătate.

Terenul de golf a fost ( conform feedback-ului primit ) într-o stare bună de joc chiar dacă la Ineu ( de Bihor ) nu a mai plouat de peste 2 luni de zile.

Cei 28 de jucători au fost împărțiți în 7 flighturi egale, în sistem shotgun, câte unul pentru fiecare traseu iar ultimul flight a pornit intermediar tot de la traseul 1.

Premii UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Ca și în fiecare an, această competiție este sponsorizată de UAMT Oradea și organizată împreună cu partenerii deja tradiționali:  BMW Grup West Premium Oradea, ReWine.roMyDeckKing’s Land Country Club și PRO SHOP ONLINE golfinromania.com

Premiile au fost produse și accesorii BMW Golfsport ( push cart bags, umbrele, tee-bags, prosoape, shoe bags, etc )  dar și sticle de vin, diplome, medalii iar la locul 1 Brut – Trofeul UAMT Golf Cup 3’rd Edition.

Premii UAMT Golf Cup 3'rd Edition

Premii UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Îți dorești produse BMW Golfsport ? Intră aici

Clasament UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Cat 1: Locul 1: Florin C, Locul 2: Laurentiu C, Locul 3: Vlad F. – Cat 2: Locul 1: Laszlo V, Locul 2: Toth Karoly, Locul 3: Gerda Andress. – Campion UAMT Golf Cup 3’rd Edition: Laurentiu C. – Longest Drive: P. Norbert Alexandru – Nearest to the Pin Men: Vitalyos Ivan – Longest Drive Lady: Felicia C.

Concluzii UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Dacă nu ați fost la această ediție a cupei UAMT atunci ne vedem anul viitor la ediția a IV-a, până atunci te aștept la MyDeck Golf Open pe 9 noiembrie și la Golf de Ziua Națională a României pe 1 Decembrie. Înscrieri direct pe am.golf

Mulțumesc și Sponsorului Principal UAMT Oradea dar și partenerilor acestui eveniment: BMW Grup West Premium Oradea, ReWine.roMyDeckKing’s Land Country Club și PRO SHOP ONLINE golfinromania.com

Revin cu alte poze profesionale și un video foarte curând.

Ne vedem în weekend,

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial