Cum a fost la Nova Power & Gas Golf Cup si un record la SunGarden Golf Club
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cum a fost la Nova Power & Gas Golf Cup

Weekendul trecut pe terenul SunGarden Golf Club s-a desfășurat competiția de golf Nova Power & Gas. Pentru cei care nu știu aceasta companie este pe piața de furnizare energie electrică și gaze naturale din 2007 și face parte din grupul E-Infra.

Un alt aspect interesant și de remarcat este faptul ca organizatorii/proprietarii acestui grup sunt printre singurii care organizează doua concursuri diferite pe doua terenuri diferite în fiecare an. E-Infra Golf Cup se joaca luna viitoare pe 18 septembrie la Theodora Golf Club.

Cum a fost la Nova Power & Gas Golf Cup

40 de jucatori  – înscriși pe am.golf au luptat pentru premiile puse în joc de organizatori

Sistemul de joc – cele patru categorii de joc au fost: Stroke Play net domni 0 – 18 hcp; Stableford Net domni 18 – 26 hcp; Stableford Net doamne; Stableford Net Junior.

Cum a fost la Nova Power & Gas Golf Cup

Sungarden Golf CLub

Premii speciale – Longest Drive, Nearest to the pin si respectiv Nearest to the Line

Terenul SunGarden Golf Club – Gazda acestui eveniment a fost, așa cum am menționat și mai sus, SunGarden Golf Club. Un teren care mă lasă fără cuvinte de fiecare data când joc aici.

De obicei luna august este acea perioada în care terenurile de golf suferă de lipsa precipitațiilor dar în acest an, la SunGarden nu a fost asa. Verde impecabil pe toată suprafața de joc – WOW

Refreshment points – A fost cald, foarte cald dar cele doua puncte de hidratare amplasate la grenul 4 și respectiv la tee-ul 9 ne-au ajutat foarte mult. Fructe, băuturi non alcoolice, băuturi alcoolice și cam tot ce trebuie pentru a nu pierde din energie prea mult.

Goodie Bags – Dupa acest eveniment am venit cu un nou tip de videoclip pe canalul de YouTube Golf în România  – apreciez mult un subscribe – Unboxing Nova Power & Gas Goodie Bag.

Pool Party – La fel ca și anul trecut evenimentul s-a încheiat cu o petrecere la piscina hotelului la care din păcate anul acesta nu am putut sa rămân dar mă revanșeze data viitoare.

Cum a fost la Nova Power & Gas Golf Cup

Antoniu Bâlc

Record pe SunGarden Golf Club

În cadrul acestei competiții s-a înregistrat și un record a numărului de lovituri. Juniorul Antoniu Bâlc a reușit sa termine runda de golf cu un total de 63 de lovituri. PAR-ul terenului fiind 66, deci cu 3 lovituri mai putin.

Chiar dacă a jucat de la tee-urile de juniori, rezultatul este cu atât mai remarcabil deoarece vorbim de un jucător care încă nu a atins varsta majotatului. În plus HCP lui este 8,8, playing HCP aici a fost 5.

În cadrul festivității de premiere unul dintre proprietarii Nova Power & Gas a anunțat public faptul ca premiază acest rezultat cu o sponsorizare în valoare de 1000 de Euro.

Îl felicit și eu pe Antoniu pentru acest rezultat remarcabil. Așteptăm mai multe asemenea rezultate, pana la urma el este unul dintre speranțele golfului din România.

Atât pentru azi – Jocuri Bune

Călin Păcurar

Blog: golfinromania.com I Shop: proshop-online.golfinromania.com

Acum poti juca golf la tine acasa cu noul Garmin Approach® R10 Portable Golf Launch Monitor

Garmin Approach® R10 Portable Golf Launch Monitor

Jocul merge acolo unde te duci: acasă, în interior sau pe terenul de golf – e timpul să te antrenezi – vizualizați loviturile pe o diagramă de dispersie detaliată – durata de viață a bateriei de până la 10 ore înseamnă mai mult timp în autonomie – Pre – Comanda AICI

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial