Cine merge la Audi quattro Cup World Final 2021 ?
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cine merge la Audi quattro Cup World Final 2021 ?

Săptămână trecută am avut plăcerea sa fiu invitat și sa particip pentru prima data la etapa națională a celei mai mari serii de concursuri de golf, pentru amatori, din lume  – Audi quattro Cup 2021. Am scris deja pe Blog un articol despre ce înseamnă acest concurs așa ca dacă încă nu ai reușit sa îl citești poți vedea AICI toate datele despre acest turneu.

Organizatori Audi quattro Cup 2021

Seria acestei competiții este patronata în toată lumea de către Audi iar reprezentanta fiecărei țari se ocupa de etapa națională. În cazul României organizatorii au fost Audi România și Auto World Audi împreuna cu Romanian Golf Association, cea mai mare asociație de golf din România.

Gazda evenimentului a fost Theodora Golf Club, cel mai mare teren de golf din România.

Parteneri: Crama Oprisor, Peroni, Mint Finishings, Lexmark.

Prezentare E-tron GT

Vineri seara după înscrierea concurenților a fost evenimentul de prezentare a noului Audi E-tron GT, full electric.

O bijuterie de mașină care cu siguranță ne-a impresionat pe toți. Designul exterior, dotările și finisajele interioare dar mai ales cu faptul ca o mașină electrică ( sport ) poate sa arate atât de bine.

Degustarea ( NB: prelungita ) șampaniei Taittinger în cadrul evenimentului a combinat perfect evenimentul de prezentare a E-tron GT.

Desfasurarea concursului Audi quattro Cup 2021

122 de jucatori au fost înregistrați în platforma am.golf care au jucat în echipe de câte doi jucatori, în total 61 de echipe care au luptat pentru calificarea la Audi quattro Cup World Final 2021.

Primul flight a pornit de la traseul unu la 08:30 iar ultimul flight a plecat de la același traseu în jurul orei 13:00

3 puncte de hidratare au fost plasate pe teren, cel mai ,, energizant ” fiind cel de la tee-ul 10, chiar în fata restaurantului, unde băieții de la Boutique Comtesse du Barry – www.lemanoir.ro au avut mare grija de concurenți, cu sampanie la discreție și food snacks.

Terenul Theodora Golf Club a fost ca de-obicei intr-o stare impecabila și a completat perfect efortul organizatorilor de a ridica la un alt nivel concursurile de golf din România.

Test Drive Audi – Organizatorii au pus la dispoziția jucătorilor dar și a vizitatorilor, mai multe modele de autoturisme Audi care au putut fi văzute și mai ales testate, vedeta fiind probabil noul Audi RS cu peste 600 de cai putere.

Premiere Audi quattro Cup 2021

Ultimul flight a încheiat jocul în jurul orei 18:00 iar festivitatea de premiere a început la ora 19:30. Fiecare echipa a avut șanse de calificare însă doar cei clasați pe primul loc vor merge în Etapa Mondiala. Aceasta se desfășoară pe 12-16 septembrie, în Kitzbühel, Austria. Merita felicitați toți jucătorii participanți dar mai ales cei care au urcat pe podium și cei care au luat premiile speciale.

  • Locul 2: Echipa Vlad & Alexandra, scor -5
  • Locul 1: Echipa Alexandru & Horia, scor -6
  • Locul 3 Brut: Echipa Bogdan & Cătălina, scor +4
  • Locul 2 Brut: Echipa Anca & Florin, scor +4
  • Locul 1 Brut: Echipa Tiberius & Florin, scor +2
  • Longest Drive Domni: Daniel N.
  • Longest Drive doamne: Paula P.
  • Nearest to PIN Domni: Alexandru B.
  • Nearest to PIN Doamne: Cristina P.

Cine merge la Audi quattro Cup World Final ?

Cei care au câștigat etapa din România –  Felicitări Echipei Alexandru & Horia, care vor reprezenta România la finala mondiala a Cupei Audi quattro 2021, în perioada 12-16 septembrie,  Kitzbühel, Austria. Suntem alături de voi și cu siguranță o sa dați tot ce aveți mai bun. Cu putina șansă visam la o clasare pe podium sau chiar câștigarea turneului.

Cel mai mare buget pentru organizarea unei competiti de golf în România

Audi quattro Cup 2021 a fost cu siguranța un concurs în care totul a fost la superlativ ( organizare, prezentare, teren, mâncare, test drive, prezentare E-tron, goodie bags, și așa mai departe ). Sincer sa fiu nu știu care a fost bugetul acestui eveniment dar sunt convins ca el depășește câteva zeci de mii de euro.

Aș remarca faptul ca pentru prima data la o competiție de golf, găzduită de Theodora Golf Club, jucătorii nu au plătit taxa de competiție și respectiv taxa de joc, cele doua cumulate fiind undeva la 400 lei/jucător pentru cei care nu sunt abonați. Deci aproape 10.000 de Euro au mers doar pe acoperirea acestor cheltuieli.

  • Prosop, Tees, Ball Marker, Mingi de golf Taylor Made, Perie Curățat Crose
  • Închiriat, transport, montat, demontat, ete: Pavilion Evenimente cu mobilier
  • Peste 15 autoturisme și cheltuieli de personal
  • Masa servita, refreshment corners, bauturi nealcoolice, alcoolice, etc
  • Cheltuieli Video, Foto, DJ, Sonorizare, etc.: Buget Necunoscut
  • Cheltuieli deplasare, cazare, masa, taxe de joc, etc. –  Echipa câștigătoare pentru finala mondiala
  • Taxa pentru organizare concurs cu numele organizatorului la Theodora Golf Club

Total Estimare: câteva zeci de mii de euro

*Aceasta estimare nu este declarația organizatorilor ci reprezintă exclusiv opinia autorului acestui articol.

Concluzie

Am avut parte de un concurs special. Organizat perfect cu un buget record și dacă tot au ridicat ștacheta concursurilor de golf din România atunci sper din tot sufletul ca vor repeta și anul viitor în același stil.

Golf Pro Shop Online

Hai pe Golf Pro Shop Online

Mulțumim Frumos Audi România, Auto World Audi și Romanian Golf Association

Următorul concurs la care ajung este etapa a III-a din Liga Națională de Golf Betano. În același timp este și Campionatul Național de Golf al României pe terenul Golf Club Paul Tomita.  La acest eveniment voi avea ocazia sa comentez etapa de sâmbătă transmis live pe Facebook.

Mulțumesc Frumos colegului meu de echipa, Daniel Morar care a avut mare răbdare cu mine.

Ne vedem data viitoare, Joc Bun…

Călin Pacurar

Blog: golfinromania.com Shop: Golf Pro Shop Online

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial