Cifrele competiției Ladies, Gentleman & Golf
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cifrele competiției Ladies, Gentleman & Golf sunt absolut fabuloase și în spatele acestora stau zeci de ore de munca și pasiune.

Cifrele competiției Ladies, Gentleman & Golf

Stau și mă gândesc în dimineața primei zile din cadrul concursului Ladies, Gentleman & Golf, cât de frumos a crescut acest turneu și mai ales la ce nivel de organizare a reușit Daniela să îl ducă. Au fost doua ediții pana acum și mă bucur ca în sfârșit la ediția cu numărul trei ajung sa particip ca și jucător dar mai ales ca partener de comunicare.

Jucam golf trei zile, ceea ce nu se prea întâmplă în România și asta ii da concursului un nivel aparte dar hai sa trecem la subiectul acestui articol și sa vedem care sunt numelere acestei competiții.

Cifrele competiției Ladies, Gentleman & Golf

Timp de Pregătire Competiție: 

Număr de Jucători: Acest turneu este invitational. Organizatorii au trimis invitații prin aplicația am.golf și jucătorii s-au înscris în baza acesteia, limita anunțată inițial a fost de 100 de participanți și a fost extinsă la 120 de jucatori.

Număr de jucatori PRO: 3 jucatori PRO sunt înscriși azi în Semi-ProAm, un jucător din Bulgaria și doi jucatori din România: Mircea Stoica și Radu Cirtina pe care îl puteți urmări pe solution.golf

Zile de joc în competiție: Se joaca trei zile ( vineri, sâmbătă, duminica ) pe Theodora Golf Club. Prima zi este semi ProAm. A doua zi individual strokeplay iar a treia zi 9 trasee în sistem scramble iar următoarele 9 în sistem best ball. Runda de sâmbătă este în același timp și etapa a IV-a din Liga Națională de Golf Betano.

Pregătire eveniment: Un eveniment atât de complex necesita foarte multa munca și dedicare iar Daniela a pregătit totul perfect pana la ultimul detaliu. 4 luni de munca cu un total de peste 120 de ore au fost nevoie pentru a organiza acest eveniment, o munca titanica care merita felicitata.

Parteneri Eveniment: Ladies, Gentleman & Golf a reușit sa atragă branduri de top ca și parteneri. 10 companii cu 20 de branduri diferite s-au alăturat concursului organizat si coordonat de către colega noastră Daniela Nicoleta Sima.

Parteneri: Dorna, Trend Furniture, Schuco, Zewa, Aloref, MacCallan, Pfanner, AperolSpritz, Meda, Zuzu, StellaArtoais, Manifest, Bulldog, CostaCoffee, Schweppes, GhMumm, DavidoffCigars, Monini, Fuchs, Oreo, Tuc, Tabasco, NicheBrands, Mutti, Molisana, Naturli, Caii de la Letea, Villa Vinea, San Marzano Serena,  Petro Vaselo, GeroVital, golfinromania.com, Theodora Golf Club, Liga Națională de Golf Betano, Federația Română de Golf, Piața, Tiplog, A2 Media, PmTechsom,

Logo Cover Foto, Invitatie si Trofee – GolfArt by TrifAlin

Concluzie

Cifrele competiției Ladies, Gentleman & Golf sunt absolut uimitoare. Revin aici pe blog cu mai multe noutăți despre acest eveniment. Stați cu ochii pe Facebook și Instagram Golf în România.

Călin Pacurar

Blog: golfinromania.com

Shop: proshop-online.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial