Audi quattro Cup 2021 – Istoric – Statistici si Regulamente
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Audi quattro Cup s-a jucat pentru prima data in anul 1991 iar in anul 2020 și-a sărbătorit al 30-lea an de turneu. Este cea mai longeviva competitie de golf pentru amatori din intreaga lume.

Cifre Audi quttro Cup

Titleist Pro V1x 2021, set 12 mingi

Titleist Pro V1x 2021, set 12 mingi

  • se joca in peste 30 de țări
  • au loc peste 600 de turnee anual
  • participa peste 70.000 de jucători pe an

Audi quattro Cup este o serie de turnee de superlative. Punctul culminant și evenimentul final al fiecărui sezon este Finalul Cupei Audi quattro, găzduit pe multe terenuri celebre din lume ca si: The Belfry –  Anglia, Fancourt – Africa de Sud, K Club – Irlanda, Mission Hills – China, Earth Course – Jumeirah Golf Estates din Dubai, Quivira – Mexic.

Unde se joaca in 2021 ?

Australia – Austria – Belgia – Canada – Chile – China – Cehia – Danemarca –  Finlanda – Germania – Ungaria – Italia – Japonia – Kazakhstan – Mexic – Maroc – Olanda – Pakistan – Pataguay – Phillipine – Polonia – Portugalia – Romania – Singapore – Slovacia – Korea – Spania – Elvetia – Suedia – Taiwan – UK

Cand, Unde si cine organizeaza in Romania ? 

Etapa din Romania a concursului Audi quattro Cup 2021 are loc pe data de 22 mai la Theodora Golf Club

Organizatori: RGA I Auto World  I Audi I Theodora Golf Club I

Locul finalei mondiale 2021

Locul de desfășurare a finalei mondiale a Cupei Audi quattro 2021, în perioada 12-16 septembrie, este Kitzbühel, Austria.

Regulament Audi quattro Cup

Reguli

  • Fiecare jucător de golf este autorizat să participe la un singur turneu local pe an
  • Fiecare jucător trebuie să aibă un handicap activ
  • Handicap maxim pe jucător: 36 (index)
  • Handicap maxim/echipa: 56 ( index )
  • Diferență maximă de handicap între ambii jucători: 20 (index)
  • Participanții trebuie să fie membri ai clubului de golf gazdă sau invitați de organizator Cupa Audi quattro nu poate fi jucată pe un teren par-3, dar poate fi jucat pe un teren cu 9 găuri
  • Reguli și regulamente suplimentare pot fi aplicate de fiecare țară pentru turneele Cupei Audi quattro

Mod de joc: Greensome Stableford 

Ambii jucători lovesc de pe tee o lovitură. Este selectata cea mai buna lovitura iar jucătorul a cărui minge nu a fost selectată lovește următorul. Echipa alternează lovituri până când mingea ajunge in cupa. Fiecare minge trebuie jucată așa cum se gaseste ( play as it is ) iar mingea selectată nu poate fi schimbată.

Scorul în competițiile de la Stableford se face prin puncte acordate în raport cu un scor fix:

  • 1 peste par = 1 punct
  • par = 2 puncte
  • 1 sub par = 3 puncte
  • 2 sub par = 4 puncte
  • 3 sub par = 5 puncte

Echipa cu cele mai multe puncte castiga competitia.

Eligibilitate

Echipa câștigătoare a fiecărei finale regionale a Cupei Audi quattro este eligibilă pentru a participa la Finala Națională. Acest premiu este netransferabil. Vârsta minimă este de 18 ani. Handicapul maxim este de 36,0 (index) pentru jucătorii individuali, iar handicapul cumulativ maxim este de 56,0 (index) pentru echipă. Jucătorii trebuie să trimită o dovadă actualizată a handicapului lor, precum și ID-ul lor pentru sistemul de handicap mondial, către directorul turneului. Nu este permisă reducerea handicapului oricărei persoane la handicapul maxim necesar.

Competitie

Scorurile nete sunt convertite în puncte Stableford. Echipa cu cele mai multe puncte Stableford câștigă. În cazul unei egalități, câștigătorul va decide scorul net mai bun al găurilor de handicap 1-18 în această ordine. Selecția găurilor are loc în conformitate cu găurile de handicap ale terenului, cu cea mai dificilă gaură urmată de cea de-a doua cea mai dificilă, etc.

Dacă există încă o egalitate, câștigătorul va fi determinat prin aruncarea monedei. În cazul în care țările folosesc reguli de playoff de carte de scor diferite decât cele indicate în regulile și regulamentele seriei de turnee Cupa Audi quattro, este permisă utilizarea acestor reguli de playoff pentru turneul regional sau turneul de calificare, atâta timp cât este indicat și postat sub „Reguli locale” din secțiunea „Reguli și regulamente” din invitația la turneu. 

Audi quattro Cup Champion

  • Câștigătorii premiului I, II și III în divizia net.
  • Atenție: doar echipa care câștigă primul loc este invitată în finala internațională

Premii suplimentare (opționale):

Brut, Longest Drive Ladies, Longest Drive Men, Nearest to the PIN

Fiecare turneu Cupa Audi quattro, local, național sau internațional, este o competiție pe echipe. Fiecare echipă este formată din doi jucători care vor trebui, de asemenea, să joace împreună în finala internațională.

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial