Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Mai sunt câteva săptămâni până la Rotary Golf Charity Cup și alături de colegii mei din Rotary Club Oradea 1113 depunem eforturi mari pentru ca lucrurile să iasă perfect.

Este un eveniment de anvergură atât pentru jucătorii de golf cât și pentru însoțitori, invitați, prieteni. De aceea azi aș vrea să enumăr câteva din motivele pentru care consider că NU trebuie să lipsești de la această competiție.

1. Este prima competiție de golf din noul sezon

16425786_1827864814120733_6342051041857520475_nA fost o iarnă foarte lungă și probabil cei mai mulți dintre noi am jucat prea puțin golf din noiembrie până acum. Personal am ieșit pe teren de maxim 5 ori pe temperaturi cuprinse între 0 și 10 grade celsius, așa că abia aștept luna martie.

 

2. Rotary Golf Charity Cup este prima etapă din Carpathian Golf Tour

Rotary Golf Charity Cup va avea loc pe data de 18.03.2017 la KINGS LAND, sistem stableford pentru toate categoriile. Categorii de joc: Juniori 0,1 – 36 HCP; Doamne 0,1 – 36 HCP; Seniori 0,1 – 36 HCP; Domni I  0,1 – 18 HCP; Domni II 18,1 – 36 HCP.

.

3. Sumele strânse vor fi folosite în scop caritabil

RotaryOradea1113_Logo_printSponsorizările strânse în cadrul Rotary Golf Charity Cup vor fi folosite pentru achiziționarea de table magnetice la cele 166 de clase speciale din jud. Bihor.  Dotările vor imbunătăți în mod direct calitatea actului educațional de care beneficiază cei 1.335 de elevi cu nevoi speciale.

.

4. Vizitează Oradea, deoarece a fost inclusă în rețeaua Art Nouveau

Piata-Unirii-primavara-1024x683,, Oradea renaște după un amplu program de refacere a tezaurului architectural și de investiții masive în dezvoltarea si crearea de facilități pentru orădeni și turiști “

,, Inclusa în rețeaua Art Nouveau, Oradea este singurul oraș din România cu un tezaur arhitectural de valoare europeană care rivalizează cu destinații de vacanța extrem de căutate, precum Barcelona, Bruxelles, Nancy, Viena sau Budapesta ”

Sursa: ziar.com   FOTO: Oradea în Imagini 

 

5. Băile Felix este la 8 km de Oradea

Statiunea-Baile-FelixCea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România, recomand cu drag o baie înainte sau după concurs.

 

FOTO: Bihor în Imagini

 

 

6. Program pentru însoțitori, copii și invitați cu intrare gratuită

De cele mai multe ori cei care nu joacă golf: prietenul, prietena, iubita, iubitul, soțul, soția dar mai ales copii, se plictisesc repede la concursurile de golf. În cadrul evenimentului Rotary Golf Charity Cup am decis să avem și activități care nu sunt destinate exclusiv jucătorilor.

Printre acestea sunt:

.

7. Ai patru pachete și opțiuni pentru Rotary Golf Charity Cup

Captură de ecran din 2017.02.22 la 14.18.16  Captură de ecran din 2017.02.22 la 14.42.05

 

 

 

.

Vezi detaliile complete aici:https://goo.gl/6Ziu9r        Înscrieri la: rotary1113@gmail.com cu pachetul dorit

Parteneri media:  Golf în România I Bihon.ro Digi24 Oradea I 

Parteneri: Euriteh I MyDeck I VPK Packaging Romania I Decitex Oradea I Bmw Grup West Premium I Croaziere.co I ReWine I Mobiversal I Gelateria Mozart I Millésime I AutoPerform Chiptuning I Corporactive Consulting I Pretty Car Mobil I KINGS LAND COUNTRY CLUB I Gonflabilele Lui Alex GolfLab Academy I GolfRoom  I

 

Atât pentru azi,  ne vedem pe 18 martie la Rotary Golf Charity Cup

Mult Succes

Călin Păcurar

mă găsești aici – www.golfinromania.com sau Facebook sau Linkedin

gir-email-signature

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial