Experiența călătoriei la un concurs de golf cu noul BMW 520d – powered by BMW Grup West Premium Oradea
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Dilema jucătorului de golf 15727033_1809267999313748_2966773184100451121_n

Probabil că una din cele mai mari preocupări ale unui pasionat de golf este partea de logistică adică mai bine spus de transport.

Mergi cu avionul sau mergi cu autoturismul ? Dacă ne referim la avion pentru călătoriile în România e destul de greu să faci asta dar nu imposibil: București – Timișoara, Oradea – București, Cluj – București, Iași – București, plus sensurile invers sunt variantele de zbor din țara noastră. Avem terenuri în toate zonele amintite mai sus deci nu văd de ce nu ați alege să mergeți la golf cu avionul.

Varianta cu autoturismul este ideală pentru distanțele scurte, spre exemplu de la Oradea ajung în 2 ore la oricare din terenurile de la Cluj, tot două ore călătoresc și până la terenul Tite Golf Resort iar până la Golf Club Paul Tomiță ajung în aproximativ 4 ore.

Cu ce merg la terenul de golf sau la concursuri DSC_0175

Pentru că dețin o companie care efectuează servicii de transport personal premium, MyDeck, am de unde alege un autoturism cu care să mă deplasez la teren sau la concursurile de golf.

Mă interesează în mod special să încapă toate înauntru: bag-ul de golf, cart-ul, accesoriile și bagajele personale. Lucrurile din acest punct de vedere s-au complicat de când a venit în viața noastră ( a mea și a soției ), Anastasia.

Am avut primul șoc la Transilvania Business Golf Challenger când am petrecut weekendul la Cluj și am luat cu mine fetele. Nu știu nici azi cum am intrat toți cu toate bagajele în mașina familiei, un Audi A4 :).

Cu BMW Grup West Premium spre Zacaria Golf Competition

În același weekend la Oradea se desfășura European Music Open la care MyDeck este partener de transport oficial și toate IMG_0430mașinile din parcul auto erau rezervate cu mult înainte. Mai aveam opțiunea autoturismului amintit mai sus însă am apelat la varianta numărul trei.

Am cerut ajutorul prietenilor de la BMW Grup West Premium Oradea, dealerul local al mărcii BMW și am primit fără ezitare un autoturism de ultimă generație, noul BMW 520d xDrive Sedan cu exact 5 kilometri la bord, adică o fi întâmplător ? – Nu cred 🙂

Bagajele unui tătic, soț, golferIMG_0426

Noul BMW 520d xDrive Sedan are spațiu generos atât la compartimentul de bagaje cât mai ales în interiorul autoturismului ( vezi imaginea alăturată ) și ca să vă faceți o idee despre câte bagaje vorbesc, enumăr mai jos ce a intrat în portbagaj:

  • bag mare de golf ( fără Driver )
  • pat extensibil pentru bebeluși
  • cărucior pliabil
  • push golf cart pliabil
  • bagaje personale pentru 2 persoane
  • bagajele unui bebeluș

Date tehnice

Varianta pe care am primit-o de la BMW Grup West Premium Oradea și pe care am avut ocazia să o conduc în drum spre competiția Zacaria Golf Competition a fost un BMW 520d xDrive Sedan,140 kW (190 CP) de culoare alb alpine la exterior și piele dakota cognac/negru la interior dar și cu multe alte opțiuniIMG_0519 incluse, cum ar fi: scaune față confort reglabile electric; ornamente BMW individual negru piano; iluminare ambientală;  asistent parcare plus; suspensie M Sport;  volan M îmbrăcat în piele; pachet M aerodinamic; ornamente BMW Individual Shadow Line; capitonaj plafon BMW Individual antracit;

Geamuri fumurii spate; scaune încălzite față și spate; prize de alimentare adiționale de 12V; sistem de difuzoare HiFi; spoiler M spate; pachet BMW Connected Drive; Sistem de navigatie Professional;  sistem wireless de încărcare telefon mobil; ZPI Pachet Innovation; 3DS Cheie BMW cu display; Head-Up Display; control funcții prin gesturi;  display multifunctional; ZSF pachet safety; faruri adaptive LED; asistent fază lungă;  protecție activă, sistem de asistență.

Plăcerea de a conduce

Am parcurs drumuri naționale, serpentine în urcare și coborâre, autostradă dar și drumuri comunale însă transmisia automata steptronic cu padele pe volan și pachetul M Sport au făcut din condusul celor aproximativ 330 de kilometri o adevărată plăcere. Anastasia la cele 7 luni pe care le are, a avut parte și ea de cea mai lungă excursie cu autoturismul de până acum, iar super confortul acestui autoturism premium ne-a ajutat și pe noi ca părinți deoarece a dormit aproape tot drumul.

Concluzii

Cel mai nou model BMW seria 5 este o mașină puternică, sigură și stabilă, foarte încăpătoare, silențioasă, super confortabilă, cu un consum redus de combustibil și se potrivește perfect pentru jucătorul cu adevărat pasionat de golf și când spun asta mă refer că mergi măcar de două ori pe săptămână la terenul de golf și la două concursuri pe lună.

Cum arată weekendul perfect ?

Trei zile alături de familie, două runde de golf, un loc doi la Zacaria Golf Competition și călătoria cu noul BMW seria 5.

Cât costă o asemenea bijuterie 

Nu are rost să intru în cifre și numere deoarece știți bine că diferă în funcție de dotări, cel mai bine luați legătura cu cei de la BMW Grup West Premium Oradea  – sau la numărul de telefon 0746234001 pentru a afla toate detaliile și răspunsurile la întrebările pe care le aveți.

Este vorba de aceeași companie care a sprijinit cu premii,  ediția cu numărul I a concursului Rotary Golf Charity Cup și dacă tot aveți deja contactul lor poate le cereți și o ofertă pentru echipamente de la BMW Golf Sport.

Mulțumesc frumos celor de la BMW Grup West Premium Oradea pentru sprijin și ajutor, nu uita să îmi lași un comentariu cu varianta preferată în deplasările la golf.

Joc bun să aveți

Mulțumesc frumos pentru că urmăriți www.golfinromania.com 

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Facebook sau Linkedin sau Twitter sau Instagram

13466204_1725516481022234_4073559568327340729_n

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial