Unde joci golf iarna asta în România
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Am avut parte de o toamnă superbă și foarte lungă, cu temperaturi care pe alocuri au fost chiar de vară dar iată că sezonul rece este aici iar asta înseamnă automat sfârșitul sezonului outdoor de golf. Totuși sunt variante de joc sau de antrenament și azi vreau să trec în revistă locurile unde putem să facem puțină mișcare.

Indoor Golf

Avem deja câteva simulatoare indoor pe care sunt sigur că le cunoașteți. Acestea sunt o variantă excelentă de joc/antrenament nu doar pentru sezonul rece.

Champ du Golf

Champ Du Golf 

Cel mai mare simulator din România ( peste 100 de abonați ) cu tehnologie TrackMan se află în București, are câteva îmbunătățiri față de anul trecut și abia aștept să le trec pragul în această iarnă. Am scris mai multe articole despre această locație, ultimul se poate citi AICI

Detalii despre tee-time, tarife, locație și facilități – http://champdugolf.ro

 

Concept: CPI Design Room

Concept: CPI Design Room

GolfRoom

Au schimbat locația acum exact un an și unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui simulator este faptul că se află foarte aproape de centru ( probabil este chiar centru 🙂 ). Am scris în acest an despre GolfRoom un articol care se poate citi AICI

Află mai multe despre tee-time, tarife, locație și facilități – http://golfroom.ro

 

 

Golf Studio Romania

Golf Studio Romania

Golf Studio România

O locație caldă la Golf Studio România unde se folosește tehnologia SkyTrak Launch Monitor cu trei aplicații Tru Golf, Creativ Golf 3D și tehnologia nativă SkyTrak. Am scris pe blog iarna trecută despre Golf Studio Romănia, se poate vedea AICI 

Află mai multe despre tee-time, tarife, locație și facilități – https://golfstudio.ro

 

 

InTo Golf

InTo Golf

InTo Golf 

Primul simulator indoor din Cluj Napoca s-a deschis în primăvara acestui an și folosesc echipamentul special dotat cu tehnică de simulare a loviturilor de golf prin furnizorul de solutii radar FlightScope.

Vlad Florea, unul dintre proprietari, mi-a acordat un interviu pe care poți să îl citeși AICI

Află mai multe despre tee-time, tarife, locație și facilități – http://www.intogolf.ro

Din toamna acestui an cei care ajung la InTo Golf pot să achiziționeze produse și accesorii golf direct din locație.

 

 

Indoor Theodora Golf Club

Indoor Theodora Golf Club

Theodora Golf Club – Indoor

Au anunțat de câteva zile bune restricționarea accesului pe teren până în primăvară dar au și o variantă de indoor. Recunosc, nu am fost, poate ajung iarna aceasta dar asta nu înseamnă că nu puteți trece pe acolo.

Află mai multe despre tee-time, tarife, locație și facilități –  http://www.theodoragolfclub.ro/

 

ZVONURI despre jocul de Golf 

Acum știți cum se spune că nu iese fum fără foc. Pe de altă parte nu vreau să scriu ceva despre care nu știu detalii. Totuși zvonurile sunt că se mai deschid două simulatoare în România, unul prin capitală iar altul la Arad.

Outdoor Golf

Terenurile de la câmpie sunt în avantaj dar totuși nu mulți profită de acest avantaj.

Chiar dacă pare greu de crezut că se poate juca golf în România și iarna să știți că acest lucru nu este chiar imposibil. Bun acum dacă avem temperaturi cu minus atunci e destul de complicat să intri pe teren dar se poate ce puțin un antrenament în Driving Range echipat corespunzător și cu puțin noroc ( să nu fie vânt ).

GolfLab Academy – Cluj Golf Driving Range

Cluj Golf Driving Range

Cluj Golf Driving Range

Am fost acolo și am dat un coș de mingi, am lucat o lecție cu PRO Mircea Stoica când era zăpadă și nu erau mai mult de 2 – 3 grade celsius.  Poți să urmărești pagina GolfLab Academy AICI 

Izvor De Golf – deschis dacă este uscat dar club-house este închis http://izvordegolf.ro

Golf Club Paul Tomita – nu au anunțat nimic oficial dar știu că în trecut aveau o cupă de golf ,, Winter Golf  ” – e drept că se ținea la munte și nu pe teren, păcat că nu se mai organizează.

KingsLand Golf Club

Deschis toată iarna.

Kingsland 5 decembrie 2019

Kingsland 5 decembrie 2019

Probabil cel mai avantajat teren din punct de vedere a climei. Are ierni blânde și rar terenul este acoperit de zăpadă mai mult de 10 – 15 zile pe an.

Joc toată iarna aici indiferent de temperaturi ( dacă este prea frig stau doar în Driving Range ). Am fost chiar ieri până la teren și am prins o vreme superbă cu maxime de 5 – 6 grade, soare și fără vânt.

Se poate juca după ora 11:00

Postez des pe facebook-ul clubului așa că puteți urmări starea terenului AICI

 

Concluzie

Avem variante de joc în România și în sezonul rece. Simulatoarele Indoor sunt cu siguranță alternativa cea mai bună dar dacă prindem câteva zile cu temperaturi rezonabile pentru iarnă  ( 5 – 8 grade Celsius ) parcă ar merge și o rundă pe teren. Prognoza meteo îmi spune că în următoarea la KingsLand Golf Club vor fi zile cu maxime de până la 9 grade ceea ce este extraordinar și sigur ies pe teren ( vă aștept și pe voi ).

Joc Bun

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial