Primul PRO SHOP ONLINE din Romania este acum pe www.golfinromania.com
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Primul PRO SHOP ONLINE din România este acum pe www.golfinromania.com cu peste 150 de produse aflate pe stoc și livrare rapidă 24 – 48 ore în toată țara.

Acum aproape trei ani când am pornit la drum cu această pagină aveam un rezumat simplu a ceea ce urma să însemne www.golfinromania.com iar acesta era: ,, Golf în România a pornit de la ideea de a avea toate detaliile despre jocul de golf: terenuri , simulatoare indoor, driving range, concursuri, profesori, echipamente specifice jocului de golf precum și impresii despre toate acestea într-un singur loc ”

Iată că a venit vremea ca și acest paragraf  ” echipamente specifice jocului de golf  ” să aibe parte de mai multă atenție, de mai multă prezentare și desigur de un spațiu generos pe www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE este secțiunea cea mai nouă de pe www.golfinromania.com

De ce PRO SHOP ONLINE ?

Am urmărit și testat ( cumpărat ) în utimii ani de când sunt jucător ( amator ) de golf, toți furnizorii din România care

PRO SHOP ONLINE

PRO SHOP ONLINE

vând/livrează produse specifice jocului de golf. Unele magazine comercializează produse sportive pentru toate sporturile, altele nu livrează prin curierat, altele nu au pe stoc produse de bază cum ar fi: mingi de golf, mănușă, tee-uri, etc. iar altele au metode de a comanda cel puțin ciudate. Nu am să dau nume pentru că rolul meu nu este să fac antireclamă dar pot spune că experiența achizițiilor a fost una dezastruasă de fiecare dată.

Am trecut rapid la magazinele online din Europa și am fost foarte mulțumit din toate punctele de vedere, marea problemă aici era faptul că trebuia să achiziționez produse în valoare de minim 150 – 250 Euro pentru a beneficia de transport gratuit. În plus pentru o mănușă era mult să aștept 8 – 10 zile.

Aveam de mult ideea că pe această pagină se vor găsi în viitor și echipamente specifice jocului de golf  dar lucrurile au evoluat mai repede și iată că avem deja din acest moment Primul PRO SHOP ONLINE.

Cum funcționează Primul PRO SHOP ONLINE din România ?

Am optat pentru varianta cea mai simplă și anume un plugin WooCommerce care este integrat cu sistemul de plată online și securizat a celor de la mobilpay.ro iar livrarea se face prin curierat în 24 – 48 de ore în funcție de adresa clientului.

Facilități PRO SHOP

  • peste 150 de produse în stoc ( 500 spre finalul anului 2019 )
  • livrare rapidă 24 – 48 ore
  • plată online cu cardul – fără comision
  • cont dedicat pentru client
  • livrare gratuită la achiziții de peste 500 de lei
  • posibilitatea de a comanda orice produs ( care nu este pe stoc )
  • potrivirea prețurilor ( price matching )
  • factură fiscală pentru toate produsele

Categorii de produse PRO SHOP ONLINE

Concluzie

Primul PRO SHOP ONLINE din România vine ca urmare a prețurilor aberant de mari pe care unele magazine le au și vine ca urmare a unor experiențe proprii negative din trecut.

Toate produsele se vând online și din acest motiv, acestea vin cu adaosuri mici comerciale între 3% și 15%. Vă invit cu drag să îmi scrieți părerea voastră pozitivă sau negativă prin e-mail, comentarii la articol, facebook, instagram, etc.

Ne vedem curând pe terenul de golf,

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial