10 tineri care mișcă lucrurile în jocul de golf din România
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Au trecut mai mult de trei ani de când am început proiectul golfinromania.com . Era primăvara anului 2016 când am decis să pun pe ,, hârtie ” ideile, părerile, opiniile precum și toate detaliile despre jocul de golf din România. Lansarea paginii a venit ceva mai târziu prin iunie 2016 cu un articol despre a doua ediție a concursului Zacaria.

Peste 90 de articole au fost publicate pe blogul paginii, mii de poze și informații utile atât pentru jucători cât și pentru cei care nu joacă acest sport. În concluzie pot spune că am stat aproape de fenomenul jocului de golf și am văzut efectiv cum lucrurile evoluează de la an la an.

Cu siguranță comunitatea jucătorilor de golf din România a crescut și meritul aparține și celor care investesc în acest sport, fie că dețin terenuri de golf, simulatoare de golf sau Driving Range. Mai sunt cei care din pasiunea pentru acest sport au creat un climat care să dezvolte intensiv jocul de golf prin organizarea de concursuri sau implementarea unor sisteme IT de monitorizare a jucătorilor.

În ultima perioadă au apărut mai mulți tineri care au demonstrat că se poate dezvolta golful și azi chiar despre aceștia vreau să vă povestesc.

10 tineri care mișcă lucrurile în jocul de golf din România

Adrian Sasu 

Este fondator și Administrator la ChampDu Golf – primul simulator indoor TrackMan din România și are peste 120 de abonați. Este prezent la mai toate concursurile și evenimentele importante din golful autohton și are meritul de a atrage foarte bine sponsorizări pentru concursurile organizate de el. Cel mai nou articol despre ChampDu Golf se poate vizualiza AICI

 

Alexandru Voicu

Alexandru Voicu este Manager de Portofoliu în cadrul Certinvest și Fondator GolfRoom care a fost primul simulator indoor deschis în România. De curând și-au mutat locația și dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre ei puteți citi ACEST articol.

 

 

 

 

 

Adrian Sătmărel

Este prezent la majoritatea concursurilor și evenimentelor de profil, joacă foarte bine golf ( hcp 7 ) dar meritul cel mai mare pe care îl are Adrian este pentru implementarea și realizarea platformei am.golf care în perioada următoare primește un upgrade generos. O investiție majoră a lui Adrian în jocul de golf deoarece platforma este gratuită pentru utilizatori și urmărește evoluția fiecărui jucător de golf din România.

 

 

Laurențiu

Mihail

Laurențiu Dobrinescu & Mihail Gîlcă

Proprietarii de la Golf Studio România – simulator indoor în București – au făcut din pasiunea lor pentru golf un loc superb, cald și foarte primitor iar pentru asta merită toată aprecierea noastră. Am scris recent despre locația în care au investit și poți citi articolul AICI .

 

Mircea Stoica

Fondator GolfLab Academy și City Driving Range Cluj Napoca, Mircea este cel care investește în viitorul jocului de golf din România ( copii și juniori ) iar mai nou lucrează intens pentru certificarea PGA PRO, prima astfel de certificare din țara noastră. Dacă menține ritmul este probabil cel care v-a trimite primul jucător din România spre European Tour.

Urmăriți evoluția academiei AICI

 

 

Mircea Dragomir

Mircea este Managing Partner la Izvor de Golf ( fostul Selas ) de aproape un an de zile și chiar dacă este singurul teren pe care nu am jucat încă în România. Posturile social media, promovarea care a apărut în ultima perioadă dar mai ales munca depusă la acest club mă fac să îmi programez cât de curând o vizită la ei. Vezi descrierea IZVOR DE GOLF AICI

 

 

Theodora Popa 

Fiica investitorului Ioan Popa este Vicepreşedinte al Grupului Transavia și vicepreședinte a terenului care îi poartă numele, Theodora Golf Club. Familia Popa au creat în România unul dintre cele mai moderne terenuri de golf din Europa după investiții totale de peste 15 milioane de euro iar noi jucătorii ne bucurăm să avem un așa teren în centrul țării.

 

;

Nicolae Kovacs

Nick cum este cunoscut de comunitatea jucătorilor de golf, este Vicepreședinte și Secretar General la Romanian Golf Association, cea mai mare organizație de golf din România care are aproape 200 de membri. Joacă foarte bine golf ( hcp 3.5 ) și se implică activ în organizarea de concursuri majore la care participă frecvent peste 80 de jucători ( atât în Bulgaria cât și în România ). Recent a apărut un interviu cu el și vă invit să aflați mai multe AICI

 

Vlad Florea & Carol Velichi

Vlad și Carol, ambii pasionați de acest sport, au deschis recent la Cluj Napoca primul simulator indoor din partea de vest a României. Am publicat recent pe blog un interviu cu Vlad Florea despre cea mai recentă investiție din golful românesc, vezi articolul AICI

 

 

 

Zheng Xing 

Bebe cum îi spun cunoscuții este CEO Lac De Verde Golf Club și a preluat întregul compelx în numele unor investitori chinezi încă din anul 2013. Este unul dintre persoanele care ajută jocul de golf din România prin menținerea în viață a terenului de la Breaza.

>

Concluzii

Aceștia sunt cei 10 tineri care mișcă lucrurile în jocul de golf din România iar acest sport este în direcția bună mai ales cu ajutorul acestor oameni care din pasiunea lor au creat afaceri mai mici sau mai mari în golf.

Vă invit și pe voi să puneți umărul cum puteți la dezvoltarea jocului de golf; participând la concursuri, investind în facilități, ajutând terenul local cu o sponsorizare pentru un concurs, cu un share pe social media și așa mai departe.

Atât pentru azi,

Joc Bun

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial