Start sezon 2023 la Theodora Golf Club
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Start sezon 2023 la Theodora Golf Club cel mai mare resort de golf din România

Titleist Reward Loyalty 3+1

3 +1 Gratis de la Titleist cu personalizare text inclusă, pentru detalii click pe imagine

Cele 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, cu iarbă de un verde intens, proaspăt tunsă, presărate cu ochiuri de apă și bunker-e cu nisip și driving range-ul de la Theodora Golf Club sunt gata să primească din nou jucătorii pasionați, de orice vârstă și nivel de experiență, pentru un nou sezon deosebit pe cel mai mare teren de golf din România.

Situat în inima Transilvaniei, în Teleac, județul Alba, la câteva minute de autostrada care leagă Cluj-Napoca de Sibiu, resortul Theodora Golf Club este o destinație unde oricine se poate relaxa sau poate juca o partidă de golf.

Start sezon 2023 la Theodora Golf Club

Start sezon 2023 la Theodora Golf ClubÎncepând din acest weekend, jucătorii de golf din România și din străinătate pot să revină pe terenul Theodora Golf Club pentru jocuri memorabile, dar și la driving range-ul nostru pentru reacomodare sau pregătire pentru un nou sezon, ori pentru lecții de golf de inițiere sau de perfecționare. Ca în fiecare an, vom găzdui turnee de golf, primul fiind Campionatul Național al României, care va avea loc în perioada 21-22 aprilie. De asemenea, ne dorim să popularizăm acest sport , să atragem cât mai mulți copii pe terenul de golf și să le insuflăm pasiunea pentru sport, pentru mișcare. Oferim astfel lecții de golf pentru copii, dar avem și programe dedicate de golf pentru copiii de la grădinițele din Alba-Iulia și din comuna Ciugud”, spune Alina Ștefan, Manager Resort, Theodora Golf Club.

BEST GOLF HOTEL

Câștigător de două ori al distincției BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards, resortul Theodora Golf Club este o destinație premium spectaculoasă, deschisă permanent pentru cei care doresc doar o vacanță liniștită, în care să se bucure de mâncare rafinată, băuturi fine, camere luxoase de 4*, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, zonă de recreere, plimbări în natură și o panoramă mirifică.

Resortul nostru este gazda perfectă și pentru întâlniri de afaceri, team-building-uri și evenimente private sau corporate, având spații pentru conferințe și pentru evenimente indoor și outdoor, precum și un restaurant cu 160 de locuri, unde bunul-gust, ambianța și cultura culinară își dau o întâlnire cosmopolită. ”, amintește Debora Vesa, Sales Executive, Theodora Golf Club.

Theodora Golf Club se remarcă în peisajul industriei de turism din România prin grija față de mediu, susținută de o investiție semnificativă în panouri fotovoltaice care generează peste 500KWP instalați, echivalentul plantării a peste 11.000 de copaci. Prin această investiție, resortul contribuie la reducea emisiilor de carbon cu cca. 250.000 de kilograme de CO2 anual.

DESPRE THEORODRA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud, județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect.

Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa: un par 6 de 735 m. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional à la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă.

Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție de-a lungul râului Mureș, care înconjoară terenul de golf, și prin panorama Munții Apuseni care străjuiesc resort-ul, imprimând unicitate acestui loc ideal pentru vacanțe. Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards.

Blog: . golfinromania.com

Shop: proshop-online.golfinromania.com

Contact theodora Golf Club 

email: relatii.publice@transavia.ro | tel.: 0744 544 844

,, Comunicat de presa Theodora Golf Club “

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial