Valea Izvoarelor Longest Drive Series
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Dacă ești un jucător activ care participă la competițiile de Golf în România ai auzit cu siguranță de ,,Valea Izvoarelor Longest Drive Series”, iar azi vreau să vă povestesc mai multe despre acest trofeu.

Ce este Valea Izvoarelor Senior Living?

Valea Izvoarelor Longest Drive Series

Călin Sarchiz, CEO Valea Izvoarelor

În cadrul competiției Ladies Gentlemen & Golf by Daniela Sima am avut ocazia să îl cunosc pe CEO-ul Valea Izvoarelor, Călin Sarchiz, așa că nu am ratat ocazia și i-am pus câteva întrebări. 

Golf în România: Ce este Valea Izvoarelor?

Călin Sarchiz: ,, Valea Izvoarelor un grup de companii care oferă soluții de viață destinate seniorilor și familiilor lor. Oferim servicii de cazare, îngrijire și asistență medicală în rezidențele noastre sau chiar acasă pentru seniorii proprietari în complexul rezidențial Cluj Senior Village, dezvoltat și administrat de către Valea Izvoarelor Senior Living ”

GIR: Cate locații are Valea Izvoarelor în România ?

CS: ,, Valea Izvoarelor are sediul central într-o clădire modernă în Târgu Mureș și, în acest moment are în derulare proiecte în două locații din țară: Rezidența Valea Izvoarelor din comuna Sânpaul, județul Mureș și Cluj Senior Village, primul complex rezidențial destinat seniorilor, din comuna Apahida, județul Cluj, iar datorită multiplelor solicitări urmărim activ dezvoltarea în noi locații din țară ”

GIR: Ce servicii oferă Valea Izvoarelor ?Valea Izvoarelor Longest Drive Series

CS: ,, La Rezidența Valea Izvoarelor, furnizăm servicii de cazare, îngrijire și asistență medicală pentru 120 de seniori. Ne străduim să oferim mult mai mult decât un spațiu de locuit și anume: un loc unde calitatea vieții la bătrânețe este ridicată. Rezidenții noștri împărtășesc o serie de valori comune: dorința de a primi servicii personalizate nevoilor lor, de a păstra legătura cu familiile din care provin și de a se implica într-o viață socială activă în cadrul comunității. Dat fiind faptul că noi punem în practică aceste valori, găsim în mod constant modalități noi și mai bune de a îmbogăți viețile rezidenților noștri.

Prin Cluj Senior Village dezvoltăm primul complex rezidențial destinat seniorilor din România, localizat în Câmpenești, comuna Apahida, la 10 km de Cluj-Napoca. După o experiență de 7 ani în domeniul îngrijirii seniorilor am creat un concept pentru seniorii care apreciază independența: Apartamente de vânzare destinate acestei categorii, cu servicii de îngrijire disponibile la cerere, în funcție de necesități, cu prețuri pornind de la 49.500 EUR (TVA inclus).

Complexul este format din 64 de apartamente în care vor locui aproximativ 100 de seniori, iar toți rezidenții vor avea acces exclusiv la spațiile interioare de socializare și parcul de 11.000 mp, toate întreținute de personalul calificat al complexului.Valea Izvoarelor Longest Drive Series

Este posibil ca, odată cu trecerea anilor, rezidenții noștri să necesite ajutor la unele activități casnice, cum ar fi curățenia sau spălatul rufelor, ori pur și simplu să își dorească să scape de grija pregătirii zilnice a mesei. Toate acestea și multe alte activități de îngrijire, suport și asigurare a siguranței rezidenților sunt oferite de personalul nostru profesionist aflat 24 de ore la dispoziția acestora ”

Cluj Senior Village reprezintă o oportunitate excelentă de investiție. Atât pentru seniori, cât și pentru copiii acestora, care le pot oferi părinților o viață frumoasă și activă, trăită într-o comunitate caldă și în condiții de siguranță.

GIR: Care sunt planurile viitoare ?

CS: ,, Pe termen scurt, urmărim să finalizăm și să administrăm cu succes Cluj Senior Village.
Iar pentru viitor, ne propunem să dezvoltăm o rețea de complexuri rezidențiale unde să oferim seniorilor, din cât mai multe locuri din țară, oportunitatea de a trăi frumos, cu demnitate și să îi sprijinim să fie o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare ”

GIR: De ce ați ales să sprijiniți jocul de Golf în România ?

CS: ” La Valea Izvoarelor, susținem sportul și mișcarea, la orice vârstă, în special pentru beneficiile fizice și mentale pe termen lung pe care le aduc cu sine, golful fiind un sport fără limite de vârstă, cu multiple beneficii. La vârsta seniorității, ritmul de joc și distanța fiecărei lovituri ar putea fi puțin mai mici în cazul jucătorului senior decât ale unui jucator mai tânăr, dar distracția și socializarea vor rămâne întotdeauna o constantă. În lume este practicat de milioane de seniori, nu doar pentru marile beneficii sociale și de sănătate, ci și pentru provocarea mentală și ne dorim să contribuim la promovarea practicării acestui sport către seniorii din România “

Ce este Valea Izvoarelor Longest Drive Series ?

O inițiativa a colegului nostru Stelian Aldea, susținută de Valea Izvoarelor Senior Living, care și-a dorit tare mult o premiere separată a premiului special ,,Longest Drive” la competițiile de golf. Astfel în cadrul Ligii Naționale de Golf Betano, cel mai mare turneu de Golf în România ce se desfășoară în patru etape diferite și cu o finală a celor mai buni dintre cei mai buni, se vor acorda premiile Valea Izvoarelor Longest Drive Series. 

Ce premii se acorda la Valea Izvoarelor Longest Drive Series ?

Garmin Approach S62,

Marele Premiu – Valea Izvoarelor Longest Drive Series – Garmin Approach S62

Trei astfel de premii ( Longest Drive ) se acorda la fiecare etapa din Liga Națională de Golf Betano ( Doamne, Domni, Seniori ). Practic cine lovește cel mai departe la traseul stabilit de organizatori merge acasă cu un trofeu Valea Izvoarelor Longest Drive Series dar și cu o cutie de mingi Titleist Pro V1 2021, set 12 mingi – adică cele mai bune mingi din lume pentru cei cei mai buni jucatori.

Dar asta nu este tot. În finala Ligii Naționale de Golf Betano din toamna se vor premia cei care au câștigat cele mai multe Trofee Valea Izvoarelor Longest Drive Series ( fiecare la categoria lui ) cu un Ceas Garmin Approach S62, asta pentru a-ți fi mai ușor sa calculezi distantele pe terenul de golf.

Mai pe scurt: lovești cel mai mult cu Driverul la categoria ta ( primești o cutie de ProV1 ) . Castigi cele mai multe trofee Longest Drive și mergi acasă cu cel mai performant ceas de golf din lume.

Joc bun

Călin Păcurar

Blog: golfinromania.com I Shop: proshop-online.golfinromania.com

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial