UAMT Golf Cup 3’rd Edition
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Mă bucur tare mult să fiu coordonator de proiect și în același timp să organizez a III-a oară UAMT Golf Cup pe terenul de la KingsLand Country Club.

Sigur că fără sprijinul sponsorului principal UAMT Oradea ( căruia îi Mulțumesc Frumos și aici ) alături de partenerii acestui eveniment: BMWGrupWest Premium Oradea, ReWine.ro, MyDeck și KingsLand Golf Club, PRO SHOP golfinromania.com nu se putea realiza și această ediție.

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Un teren de șase trasee cu 30 de jucători la prima ediție – 2017, 30 de jucători la a doua ediție – 2018 iar pentru acest an suntem aproape de maximul admis și anume 28 de jucători.

În urma feedbackului de la jucători, din acest an la KingsLand Country Club nu am mai organizat concursuri în format de 5 jucători/flight ci am lăsat pe formatul standard 4 jucători/flight și am introdus un flight suplimentar la traseul 1.

UAMT Golf Cup 3’rd Edition se desfășoară duminică 22 septembrie pe terenul KingsLand Country Club pe două categorii: Cat 1 (All, HCP: 0.1 – 18, Stableford net) – Locul 1,2,3 și respectiv Cat 2 (All, HCP: 18.1 – 36, Stableford net) – Locul 1,2,3 dar și premii speciale:

Longest Drive Men – Hole 1 ( white tee )
Nearest To Pin Men – Hole 8
Longest Drive Lady – Hole 12 ( yellow tee )
Nearest To Pin Lady – Hole 8

Despre UAMT Oradea

UAMT Oradea

UAMT Oradea este o societate cu capital integral privat având o experiență de peste 50 ani în domeniul fabricării de componente auto.

Datorită investitiilor substanțiale în mașini și utilaje de înaltă tehnologie, societatea a reușit șa se impună pe piață prin calitate și înaltă productivitate.

Amplasarea în apropierea graniței de vest a României, îi avantajeaza prin apropierea de clienții și de furnizorii din Europa.

Află mai multe desspre ei aici: uamt.ro

Sponsori UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Ca și la edițiile trecute, premiile sunt produse de top, marca BMW GOLF SPORT puse la dispoziție de Sponsorul Principal UAMT Oradea.

Partenerii UAMT Golf Cup 3’rd Edition sunt  BMW Grup West Premium Oradea, ReWine.roMyDeckKing’s Land Country Club și PRO SHOP ONLINE golfinromania.com

Ne vedem duminică la KingsLand Country Club

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial