Theodora Pro Am, editia a I a , 17 – 20 Iulie 2019,  organizat de Theodora Golf Club în parteneriat cu Romanian Golf Association
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Am scris mai multe articole atât despre Theodora Golf Club cât și despre concursurile care au avut loc aici. Anul trecut au organizat  peste 20 de turnee iar media de participare a fost peste 70 de jucători/turneu, un rezultat extraordinar de bun pentru primul lor an de funcționare.

Theodora Pro Am 17 - 20 iulie

Theodora Pro Am 17 – 20 iulie

Anul acesta au început deja în forță și e normal să își dorească mai mult, adică să treacă la un alt nivel de concursuri. Această dorință se materializează cu organizarea primului concurs Pro AM pe 17 – 20 iulie 2019 în pareteneriat cu Romanian Golf Association.

Un astfel de concurs aduce beneficii întregii comunități nu doar clubului în sine. Mă refer aici la Alba Iulia ca oraș turistic, la jocul de golf din țara noastră, la schimbarea imaginii despre jocul de golf de la noi, practic Theodora Pro Am pune România pe harta golfului internațional.

Nu am nici o îndoială asupra reușitei iar duoul de organizatori, Theodora Golf Club și respectiv Romanian Golf Association sunt cu siguranță cei care vor duce jocul de golf din România la un alt nivel.

Despre Theodora Pro Am

Un total de 72 de jucători vor fi acceptați la Theodora Pro Am din care 54 de amatori și respectiv 18 profesioniști licențiați PGA.

Format turneu Theodora Pro Am

  • 17  iulie ziua oficiala de antrenament, Welcome Reception si cina la restaurant The View
  • 18 – 19 iulie: turneu pe echipe, sistem stableford, cele mai bune 2 scoruri din echipă
  • 20 iulie competiție individuală de amatori

Clasament Theodora Pro Am

Departajarea si clasamentul profesioniștilor, va fi efectuat, în urma cumulării rezultatelor din toate cele 3 zile de turneu. Căpitanul fiecărei echipe, va avea drept de administrator, pentru a completa scorul la fiecare gaura în parte,  pe platforma am.golf, iar rezultatele se vor vedea live pe un ecran montat outdoor ( de 3 m) ceea ce cred că este deja o premieră pentru jocul de golf din România.

Arbitru Theodora Pro Am

Nic Gilks

Nic Gilks

Nic Gilks PGA UK și-a început cariera la Edgbaston Golf Club în 1976 ca și Assistant Professional iar din 1982 devine Head Professional la Market Harborough Golf Club. În 2007 trece cu succes de examenele R&A și devine arbitru de succes la peste 100 de turnee printre acestea Welsh and Irish Open’s, Alfred Dunhill Links Championship în European Tour, Ricoh Women’s British Open ultimul turneu arbitrat fiind Ryder Cup 2018.

Premii Theodora Pro Am

Fondul de premii totale puse în joc este de 15 000 de euro pentru jucătorii profesioniști iar festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă pentru toate categoriile.

Joc pe echipe Locul I, II, III, individual amatori, individual Pro și premii speciale,  în total 22 de trofee și premii.

Cum te înscrii la Theodora Pro Am

Dacă ești membru RGA sau la Theodora Golf Club trebuia să primești deja pe e-mail o prezentare completă cu taxa de participare și ce facilități respectiv beneficii ai incluse. Dacă nu ai primit atunci scrie un e-mail aici: golfevents@theodoragolfclub.ro sau office@romaniangolf.ro

În final doresc să le transmit mult succes organizatorilor iar rugămintea mea pentru voi, cei care citiți acest articol, este să ajutați la promovarea jocului de golf din România cu un simplu share  pe paginile voastre de facebook sau alte canale sociale.

Joc bun tuturor,

Călin Păcurar

www.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE – GOLF SHOP – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial