Despre Win a Car – Hole in One 18 Iunie 2016
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

              Sâmbăta care tocmai a trecut la Sungarden Golf & Spa Resort s-a desfășurat cea de-a doua etapă din cadrul seriilor de concursuri Win a Car – Hole in One. Din cele 6 astfel de concursuri organizate de Autoworld Volkswagen și Autoworld Audi au avut deja loc două ( 8 mai și 18 iunie ) urmând ca următoarele patru să se desfășoare până la încheierea sezonului de golf 2016 ( 16 iulie; 13 august; 10 septembrie; 23 octombrie ).

Dacă participi măcar la patru din ele ai șansa să câștigi trei nopți de cazare pentru două persoane cu Green Fee inclus pentru un jucător în Bulgaria la clubul de golf Lighthouse Golf Resort. Sigur cel mai mult îmi place că poți câștiga o mașină ( sâmbătă era un Audi TT ) dacă introduci mingea în cupă din prima. DA știu ce o să spuneți, că e imposibil să faci un HOLE IN ONE dar am căutat puțin să vedem care sunt șansele reale.

Golf Digest – www.golfdigest.com are o statistică interesantă și ne spune că la un amator șansele sunt de 12500 la 1 iar la un profesionist de 2500 la 1 vezi aici toată statistica. Cum ar veni dacă mă pun să lovesc la aceeași cupă de 12500 de ori intră o dată :-).

             Terenul a fost în condiții foarte bune de joc,  greenurile puțin lente dar personal asta mie mi-a plăcut. La această ediție au participat 18 jucători, destul de puțin pentru un club ca și Sun Garden Golf Club iar motivele cred că sunt mai multe: taxa de joc, green fee pentru non mebru, mingi, taxa de hole in one – cumulat au ajuns la 375 lei; au fost și alte concursuri în aceeași perioada, probabil cel mai important CAPE KALIAKRA OPEN 2016 dar cu siguranță mare parte din comunitatea golferilor din vestul țării au fost prezenți la nunta celor doi colegi Vlad și Alexandra, cărora țin să le urez și eu pe această cale Casă de Piatră. Nu am primit încă clasamentul competiției de la organizatori, îl pun de îndată ce se publică iar Audi-ul a rămas tot în aceeași poziție. Până data viitoare vă doresc joc bun.

Călin Păcurar

Golf în România – Facebook

Golf în România – Linkedin

www.golfinromania.com

 

 

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial