Cupa Nova I Nova Power & Gas Golf Cup I
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Cupa Nova s-a desfășurat weekendul ce a trecut pe terenul Sungarden Golf Club și a avut parte de o prezență numeroasă de jucători. Patruzeci și patru mai exact, un record absolut și o premieră în același timp pentru terenul de nouă cupe din Poiana Cerbului. Pe lângă cele nouă flighturi care se aliniază de obicei au fost introduse încă două flighturi intercalate.

Despre Nova Power & Gas

Cupa Nova - Nova Power & Gas

Nova Power & Gas

Cu o experienta de peste 13 ani pe piața de energie electrică si gaze naturale, Nova Power & Gas răspunde nevoilor consumatorilor printr-o ofertă integrată de servicii, în care eficientizarea consumului și a costurilor sunt obiectivele principale.

Potrivit descrierii de pe pagina web a companiei, ” începand cu finalul anului 2017, Nova Power & Gas este parte a holding-ului Electrogrup Infrastructure (E-INFRA), impreuna cu Electrogrup, Direct One, Netcity si  Wesee ”

Află mai multe despre Nova Power & Gas AICI

Despre Cupa Nova

O zi toridă de vară, cu temperaturi ridicate și cu mulți jucători aliniați la startul competiției a făcut ca timpul de joc să fie peste cinci ore, însă asta nu a fost o problemă, mai ales că nouă jucătorilor ne place să petrecem cât mai mult timp pe terenul de golf 🙂 .

Au fost trei categorii premiate la această competiție: Stableford 0,1 – 18 Domni, Stableford 18,01 – 36 Domni și respectiv Stableford 0,1 – 36 Doamne dar și premii speciale ca și nearest to the pin, longest drive și unul foarte interesant ,, nearest to the line ” la traseul trei.

Goodie Bag

Nova Power & Gas au alocat un budget generos pentru această competiție și au pregătit jucătorilor un goodie bag consistent care a inclus o duzina de mingi ( 12 buc ) Titleist TruFeel model 2020 branduit cu LOGO, prosop brodat cu Logo și o sticlă de sauvignon blanc sec de la crama La Salina.

Terenul de golf la Cupa Nova

Suntem trecuți de mijlocul lunii august și de obicei în această perioadă sunt probleme la terenuri, căldura afectează mult orice teren. Pot spune că nu am văzut să arate atât de bine terenul în mijlocul verii, foarte bine îngrijit: fairway, tee-box, rough și bineînțeles greenurile au fost într-o stare excelentă.

Clasament, premiere și un Hole in ONEEEEE…

  • Domni 0-18: 1. Ioan Scridon; 2. Cristian Bitoana; 3. Morar Daniel
  • Domni 18 – 36: 1. Calin Mihai Muresab; 2. Remus Deac; 3. Andrei Muresan ( cedat la Mircea Ilea )
  • Doamne 0,1 – 18: 1. Zagaia Armeana; 2. Simona Baltaretu; 3. Mihaela Pal
  • Longest Drive: Ioan ScridonCupa Nova - Hole in One
  • Nearest to pin: Mircea Ilea
  • Nearest to the line: Vlad Florea

Surpriza și reușita excepțională din cadrul concursului Cupa Nova a fost cu siguranță un hole in one înscris de Laura Baldi la gaura 10 ( 1 ),  lady tee box, distanță scorecard = 109 metri pe centru greenului.

Felicitări și la mai multe

Concluzie 

Cupa Nova a fost un concurs foarte reușit din toate punctele de vedere: participare numeroasă, refreshment corners pe teren, goofie bags, premii, cupe superbe, vreme bună, teren impecabil, pool party după concurs, ce mai o organizare minuțioasă și exemplară.

Mulțumesc frumos pe această cale celor de la Nova Power & Gas pentru colaborarea pe acest eveniment, abia aștept ediția din 2021.

Călin Păcurar

Blog: www.golfinromania.com

Golf PRO SHOP: proshop-online.golfinromania.com

PRO SHOP ONLINE  – PRODUSE SI ACCESORII PENTRU JOCUL DE GOLF – GOLF BLOG
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share
INSTAGRAM

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial