IZVOR DE GOLF
DESPRE

Se spune că jocul de golf este un microcosmos al vieții în sine. Sportul, mai mult decât oricare altul, reflectă cu adevărat publicul binecunoscut: “Nu este vorba dacă câștigi sau pierzi, este despre cum joci jocul ” 

Situat în imediata vecinătate a capitalei României, “Izvor De Golf” oferă golf de calitate, facilități club-house, teren de tenis, piscină și o primire călduroasă atât membrilor, cît și oaspeților.

Izvor de Golf găzduiește un teren de golf recent construit, cu 9 găuri cu personal profesionist calificat iar facilitățile avansate îmbunătățesc experiența de golf.

Club-house-ul confortabil și bine echipat oferă o casă departe de casă oaspeților și pune la dispoziție un loc uimitor pentru evenimente corporative, recepții sau doar o cină plăcută printre prieteni.

Noul teren cu 9 găuri măsoară 2010 de metri, se joacă ca un par-64 ce include cu un traseu par-5, trei trasee par-4 și cinci trasee par-3. Toate găurile sunt în mod semnificativ diferite și oferă propria lor provocare unică.

Par-4-uri lungi și provocatoare, care îi permite jucătorului mai bun să-și arate capacitatea de a lucra cu mingea, pericole cu apă dar și buncăre amplasate strategic.

Abonamente anuale: de la 300 Euro/an

Info: izvordegolf.ro

IZVOR DE GOLF
IZVOR DE GOLF
Sat Potigrafu

(+4) 0748 888 875

contact@izvordegolf.ro

www.izvordegolf.ro

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial